≫ 

FSS pokrenuo kampanju u borbi protiv korona virusa, prvih 250.000 evra ide za respiratore i opremu

Savez ujedno poziva sve da pomognu

  • 2
Dušan Tadić i Vladimir Matijašević Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije održao je u utorak elektronsku sednicu Odbora za hitna pitanja gde je doneo odluku da u humanitarne svrhe donira značajna novčana sredstva zbog pandemije korona virusa.

Tim povodom i zaposleni u sistemu Fudbalskog saveza Srbije izdvojili su deo svojih mesečnih primanja, a akciju koja je potekla od najužeg rukovodstva saveza, značajnim sredstvima će pomoći i fudbalski reprezentativci Srbije.

- Ovom prilikom fudbalska organizacija apeluje na sve aktere koji žive od fudbala i za fudbal, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u borbi za Srbiju protiv korona virusa.

- Klubovi, igrači, treneri, sudije, sponzori, privrednici, fudbalski radnici… i svi oni koji žele i mogu da pomognu, neka pokažu jedinstvo i solidarnost u trenucima kada je Srbiji ono najpotrebnije.

- Sredstva mogu da uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije - stoji u saopštenju FSS i dodaje se:

FSS Foto: FSS

- Kampanja će trajati dok god bude trajalo vanredno stanje , a savez će kontinuirano obaveštavati javnost o visini prikupljenih sredstava. Prvi prikupljen iznos od 250.000 evra biće doniran Infektivnoj klinici u Beogradu za nabavku respiratora i medicinske opreme. Nastavljamo dalje…. do konačne pobede!

Podsetimo, prvi čovek FSS Slaviša Kokeza je oboleo od korona virusa, kao i potpredsednik Saveza Marklo Pantelić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA