Nejmar prekršio izolaciju i kiksnuo kao Jović, ali onda se iskupio sjajnim potezom

Pomaže borbi protiv korone

  • 1
Fudbal Borusija - Pari Sen Žermen Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar uradio je sličnu grešku kao nedavno naš napadač Luka Jović.

On je privatnim avionom otišao u Brazil u jeku evropske krize sa korona virusom i klub ga je u javnosti opravdao tvrdeći da je za to dobio dozvolu. Međutim, Nejmar se nikome nije javio i trebalo je da bude u izolaciji najmanje nedelju dana.

To pravilo izolacije je navodno prekršio izašavši u supermarket u Angra do Reisu, oko 90 kilometara od Rio de Žaneira gde ima luksuznu vilu od devet miliona dolara.

Luka Jović je slično uradio po povratku u Srbiju, zbog čega je od policije dobio prijavu. Što se tiče Nejmara, on se "iskupio" na sjajan način i istovremeno se priključio borbi protiv korona virusa.

Njegova kompanija koja proizvodi stripove počela je da ih deli besplatno, kako bi ljudima u karantinu pomogao da im brže i zanimljivije prođe vreme dok su zatvoreni.

Da podsetimo, u Brazilu je od korona virusa su do srede uveče obolele oko dve hiljade ljudi, a četrdesetak njih je umrlo.

Video: Jović snimio video iz karantina: Ne dovodite bližnje u opasnost, vidimo se uskoro napolju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    26. mart 2020 | 12:52

    Nejmar samo otišao do marketa i donirao a Jović otišao u grad i to za vreme policijskog dupla greška i još je napao naše lekare i nije ništa donirao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA