≫ 

Glavni sponzor Superlige donirao veliku pomoć Srbiji u borbi protiv korone

Linglong u akciji!

  • 3
Linglong Foto: MN Press

Sezona u Superligi je stala, ali noseći sponzor najkvalitetnijeg takmičenja u našoj ligi, kineska kompanija Linglong, ne staje sa podrškom našem narodu. 

Kompanija "Linglong Tire" uključila se u akciju pomoći našoj zemlji koja je trenutno paralisana usled širenja korona virusa.

Mnogi ljubitelji fudbala u našoj zemlji znali su da se šale sa imenom glavnog sponzora Superlige, ali sada će sa većim poštovanjem sigurno gledati na "linglong" pošto je ova kompanija izdvojila značajna sredstva da se pomogne.

U Srbiju ovih dana stiže 300.000 maski, 2.000 kutija sa medicinskom opremom i 10.000 testova za korona virus, i sve to od strane pomenutoe firme.

Kapa dole za "Ling long".

Zahvalnost kineskoj kompaniji stigla je od Zajednice superliaša.

- Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije izražava veliku zahvalnost našim partnerima na značajnoj humanitarnoj pomoći koju su pružili našem narodu i državi, kao i ponos zbog činjenice da je jedna takva, društveno odgovorna kompanija, naslovni sponzor našeg najelitnijeg fudbalskog takmičenja - navodi se u saopštenju Superlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA