≫ 

Nekadašnji ljubimac Delija se javio iz Portugalije: Čuvajmo jedni druge i sačuvajmo porodice

Ugo Vijeira čeka drugo dete sa Srpkinjom

  • 2

Portugalac Ugo Vijeira ostao je u sećanju navijačima Crvene zvezde kao jedan od omiljenijih stranaca koji su se obreli na Marakani u protekloj deceniji, a posle epizoda u Japanu i Turskoj skrasio se u Portugaliji.

Epidemija korona virusa nije zaobišla ni njegovu zemlju, a iz rodnog Barselosa javio se televiziji Arena Sport i ispričao kako provodi vreme bez fudbala u izolaciji. Zanimljivo da je Ugo oženjen Srpkinjom Ninom Aleksić, sa kojom čeka drugo dete.

- Nije lako zaista, na nama je da čuvamo jedni druge, da čuvamo porodice. Mi igrači se ne brinemo toliko za sebe, koliko za starije i trudne supruge. Jednostavno, moramo da budemo oprezni kako bismo prevazišli ovu situaciju - rekao je Vijeira za Arenu Sport.

Portugalac podvlači da svakodnevno trenira.

- Treniram više nego što sam imao priliku na klupskim treninzima. Moja sreća je što je porodično imanje izlovano ovde u Barselosu na severu Portugalije. Blizu mi je šuma koja mi omogućuje trčanje između 15 i 20 kilometara. Vozim kućni bicikl i radim vežbe snage. Prilično sam aktivan.

Posle loše epizode u turskom Sivasu Vijeira je potpisao ugovor sa Žil Visenteom.

- Moramo da prihvatimo stvari kakve jesu. To što je šampionat prekinut najbolje govori koliko je situacija ozbiljna. Našli smo se u teškoj situaciji. Niko nije kriv za to. Eto, meni ističe ugovor u junu. Zbog prekida nisam dobio šansu da se dokažem. Zato očekujem mnogo konfuzije u svetu fudbala kada se sve ovo završi.

Portugalac kaže da se još nije testirao na koronu.

- Virus je nešto kasnije stigao u Portugal. U Žil Visenteu baš vode računa o nama. Dva puta dnevno popunjvamo upitnike. Vodimo računa o telesnoj temperaturi. U klubu su veoma oprezni - zaključio je Ugo Vijeira.

Video: Jović snimio video iz karantina: Ne dovodite bližnje u opasnost, vidimo se uskoro napolju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ds

    28. mart 2020 | 02:29

    Ugo ugo ugo ugo

  • Hugo Hugo Hugo...! 🔴⚪

    28. mart 2020 | 14:08

    Pas Plavšića ka Ugu Vijeiri,Vijeira i 1:0 za Crvenu Zvezdu, Vijeira i kakav gollll 2:1 za Crvenu Zvezdu, šlag na torti Katai 3:1 to je to. 🔴⚪⭐⭐⭐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA