Rodić žestoko odgovorio Van la Pari: Pljuješ umesto da budeš srećan što si bio deo naše svlačionice

- Bolje nisi mogao da prođeš - poručio je levi bek nekadašnjem saigraču

  • 25
Milan Rodić Milan Rodić Foto: MN press

Radživ Van la Para je prošlost Crvene zvezde, a jedna rečenica koju je Holanđanin izrekao na rastanku od srpskog šampiona pogodila je Milana Rodića, levog beka i jednog od igrača sa najdužim stažom na Marakani.

Povremeni reprezentativac Srbije se ne oglašava često u medijima i ne daje intervjue, ali je sada poželeo da se obrati zvezdaškoj javnosti.

- Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa Van La Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. A iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspe - poručio je Rodić u razgovoru za MOZZART Sport.

Levi bek crveno-belih podvlači da će igrači Zvezde više izvući pouka iz saradnje sa Van la Parom nego on.

- Mi smo ti koji su ginuli, borili se i za ove tri godine napravili nezabeležene rezultate. On je morao da bude srećan što je deo naše svlačionice. Umesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu... Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji, pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću.

Rodić je na kraju poslao i direktnu poruku Van la Pari.

- Želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Želim mu da mu novi klub ponovo ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Mada nešto nisam siguran da će uspeti u tome. Tek će onda da shvati gde je bio u kakvu je privilegiju imao - zaključio je Milan Rodić.

Podsetimo, Crvena zvezda je pre nekoliko dana objavila da je raskinula ugovor sa Holanđaninom koji je prošlog leta stigao iz Hadersfilda za 1,2 miliona evra.

Video: Zvezdin fudbaler zaprosio devojku u karantinu uz pesmu Mitra Mirića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • La Pera

    9. april 2020 | 19:03

    Rodicu Nemas pojma fudbal Zato nikad neces otici sa marakane

  • Kale

    9. april 2020 | 19:00

    Kakve si ti nezabeležene rezultate napravio

  • Лићми

    9. april 2020 | 19:25

    Нека си му рекао сака ти част. Нико нема ко што има ВЕЛИКА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!🔴⚪🔴⚪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA