Ronaldo snimio kuću na selu koju iznajmljuje za 4.000 € nedeljno, ali i guzu Georgine u helankama

Kristijano se odlučio da tokom karantina boravi u mirnijem mestu

  • 1

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo, odlučio je da se odseli iz svoje luksuzne vile na Madeiri i da porodicu prebaci u mirno selo na ovom ostrvu.

Umesto vile od 7 spratova, u kojoj je bio tokom 14 dana obaveznog karantina, nakon što je njegov saigrač iz Juventusa Danijele Rugani bio poztitivan na korona virus, Ronaldo je odlučio da se on i njegova porodica presele u mirno mesto i da uživaju u tišini i miru prirode.

Kako je britanski tabloid San saznao, Ronaldo je iznajmio kuću blizu mirnog ribarskog sela.

Sve ovo desilo se nakon skandala i ispada lokalnog političara Rafaela Makeda, na čijem statusu na Fejsbuku je žestoko izvređan Kristijano Ronaldo, nakon što su u javnosti procurile fotografije kako šeta sa porodicom i ne poštuje karantin.

- Želim da ova životinja, koja je došla kiz Italije ostane kod kuće. Treba ga izbaciti sa Madeire - glasio je status Makeda na Fejsbuku.

Ubrzo je on sam demantovao ove reči uz poruku da mu je nalog hakovan.

- Moj nalog je hakovan. Nikad ane bih imao takav nivo komentara za našeg Kristijana Ronalda. Ovo nije prvi put da se ovo događa i sada sam promenio šifru. Tražio sam izvinjenje od Ronalda. Izvinjavam se svima, nikada ne bih koristio takve reči za Ronalda i njegovu porodicu, kome se divim - pravdao se kasnije Makedo, nakon salve uvreda na njegov račun zbog vređanja Ronalda.

Pogledajte fotografije kako Ronaldo provodi vreme tokom pauze zbog korona virusa

Kako god, Ronaldo je svakako odlučio da se skloni u mirnije mesto i da više ne bude na meti paparaca, niti da privlači toliku pažnju znatiželjnih koje interesuje svaki njegov pokret.

Iznajmio je kuću koju plaća 4.000 evra nedeljno. Ima pet soba i nalazi se blizu ribarskog sela Kanikal na istoku Madeire. Nalazi se daleko od druma, ima igraonicu, teretanu, bazen i veliku baštu. Sve ono što je Ronaldu potrebno za treninge i miran porodični život u prirodi.

I samo dvorište kuće i veliki nagib povoljni su za treninge na otvorenom, što je i on sam prikazao u videu koji možete pogledati na početku teksta.

Pogledajte i najseksi fotografije Georgine Rodrigez:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    10. april 2020 | 11:18

    Па невероватно! Акценат на гузу, а и то д**е с**е!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA