Boaći: U "FIFA" neko i može da me dobije, ali u stonom tenisu niko ne može da mi parira

Napadač crveno-belih otkrio kako provodi vreme u karantinu

  • 0
Ričmond Boaći Foto: Marko Jovanović

Ako nešto može da raduje navijače Crvene zvezde tokom ove pauze zbog pandemije, onda je to svakako oporavak prvog napadača Ričmonda Boaćija!

Povremeni reprezentativac Gane trenira individualno i jedva čeka nastavak šampionata, a otkrio je i da uz Soni Plejstejšn i stoni tenis, u društvu prijatelja, provodi vreme.

- Vreme kod kuće porvodim igrajući “Soni plejstejšn”, naročito “FIFA”, a takođe volim da igram I stoni tenis pošto ga imam u svom domu. U “FIFA” možda neko i može da me pobedi, ali u stonom tenisu sam najbolji, niko od saigrača ne može da mi parira - rekao je Boaći i dodao:

- Vredno radim i treniram po programu koji sam dobio od stručnog štaba. Imao sam probelma sa povredom, ali sa se oporavio i sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim mnogo, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima. Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani kako bi iz svega ovog izašli još jači.

Nastavio je Boaći u "istom tonu."

- Treninzi nisu laki, dnevno trčim sedam do osam kilometara, a potom vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utamkica može da utiče na igrače, a upravo iz tog razloga je bitno da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe. Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno, kao tim - jasan je Zvezdin napadač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA