≫ 

Šta sam prošao na Kosovu, ovo mi nije teško: Miljenik Grobara otvorio dušu zbog porodične tragedije

Jasna poruka - nikome ne sme da bude teško da ostane kod kuće

  • 4
FK Partizan, Nemanja Miletić Foto: Telegraf

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić izjavio je da mu izolacija zbog panedmije korona virusa ne pada teško i da je najvaznije da sve dobro prođe.

- Imao sam smrtni slučaj u porodici nedavno, pa ne sme da bude teško da budete u kući. Morate da izdžite, jer zdravlje je na prvom mestu. Ne treba ništa da je teško kad ste sa svojima. Sve dode i prođe, ja sam dosta toga prošao na Kosovu i ovo mi ne pada teško. Imam dvorište, svi su dobro hvala Bogu. Čekamo da prestane i nema tu šta više da se kaže - rekao je Miletić, koji je rođen u Kosovskoj Mitrovici.

Izabranici Sava Miloševića poslednji meč u Superligi odigrali su 14. marta, a defanzivac crno-belih istakao je da mu je teško bez fudbala.

- Neobično je što na televiziji nema ništa od sporta. Treniram i ujutru i uveče, mi smo navikli da se non-stop krećemo, a posebno nedostaju grupni treninzi. Samo da sve ovo prođe, pa ćemo se mi lako vratiti u formu - izjavio je Miletić.

U šampionatu, Partizan kaska za Crvenom zvezdom, u Kupu je pobedio Spartak u osmini finala sa 4:0.

 

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    13. april 2020 | 19:02

    A sta si prosao sa osam godina ziveci u lesku, na granici sa srbijom, sad ispade da si lrosao sito i reseto kao i oni momci sa kosara...bemoj molimte ti o tome da pricas

  • Алекс-Делија-Париз

    14. april 2020 | 03:51

    Каква бре граница?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA