≫ 

Dok traje pandemija, u Srbiji niče najmoderniji stadion: Ovakav objekat je san svih superligaša!

Bačka Topola će na jesen moći da se podiči vrhunskim zdanjem na kojem će se igrati mečevi superlige

  • 20
Novi stadion fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole Foto: Instagram/fktsc

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole pomera granice u srpskom fudbalu, mnogo puta je već rečeno koliko je osveženje ovaj klub za srpsku fudbalski stvarnost, a od jeseni će (septembar ili oktobar) čitava priča oko superligaša iz Bačke Topole poprimiti sasvim novu dimenziju.

Tada bi trebalo da bude završen novi, moderni stadion kapaciteta 4.100 mesta koji će služiti za ponos domaćem fudbalu, Superligi, i pre svega TSC-u, Bačkoj Topoli i navijačima ovog kluba.

Pandemija virusa je usporila, ali nije zaustavila radove na objektu što možemo videti i na fotografijama koje je TSC plasirao na svom instagram profilu.

Veliki deo posla je završen, sve četiri tribine su izbetonirane, krovna konstrukcija postavljena na dve strane, a uveliko se radi i na pripremi podloge za travnati teren koji je takođe priča za sebe zbog hibridnog sastava.

- Stadion će biti sa hibridnim terenom, sa grejanjem odozdo i sa lampama u zimskom periodu koje mogu da regulišu rast trave. U širem delu stadiona biće razni sadržaji, na primer prodaja suvenira, brze hrane, znači hoćemo malo da unesemo života u stadion, ne samo da neko dođe da pogleda utakmicu i da ode. Dole, ispod tribina, biće svlačionice, a iznad tribine "skaj boksovi" za iznajmljivanje, kao što postoje i u Evropi, sa maksimalnim sadržajima - rekao je za Telegraf.rs direktor Akademije TSC-a Sabolč Palađi prilikom naše ne tako davne posete velelepnoj Fudbalskoj akademiji, koja se nalazi u blizini novog stadiona.

maketa stadiona tsc Foto: Telegraf.rs

Ovako je bilo kada su radovi tek bili u začetku, sve smo to zabeležili tokom naše posete Bačkoj Topoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    14. april 2020 | 18:05

    Bravo!

  • Bačvanin

    14. april 2020 | 18:09

    Čitavih 4,000 mesta , ludilo...

  • mm

    14. april 2020 | 19:00

    Da prodje ovo pa da radimo i gradimo i bolnice i skole i puteve i fabrike i farme i stadione i hale i da uvozimo oruzje i da idemo na odmore ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA