≫ 

Zvezda na Banjici slavi titulu?

Naravno, ukoliko se ozvaniče sve češća govorkanja da neće biti plej-ofa i plej-auta

  • 5
FK Crvena zvezda Foto: MNPress

Zbog aktuelne situacije oko pandemije korona virusa još se ne zna tačan datum nastavka Super lige Srbioje, ali bi prema rečima generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića to trebalo da bude 23. maj.

Naravno, kao što je Terzić i sam rekao, potrebno je da se sklope određene kockice, ali ono što je privuklo pažnju tokom njegovog obraćanja na "Zvezda TV" jeste im eventualan sistem koji bi mogao da se primeni po nastavu.

Isti onaj koji je i trener Vojvodine Nenad Lalatović nedavno stidljivo najavio kao svoje mišljenje - a to je da se ne igraju plej-of i plej-aut.

- Iskreno se nadam da će prvenstvo da se nastavi 23. maja. Verovatno će se ovo stanje ukinuti iza Đurđevdana i biće potrebno da se igrači malo spreme. I to uz skraćenu proceduru da se odigraju četiri kola prvenstva i tri meča Kupa - jasan je bio Terzić.

Šta to znači za finiš Super lige?

Znači da bi Zvezda, s obzirom na +11 u odnosu na Partizan, već u prvom narednom kolu mogla da slavi titulu. A to je gostovanje Radu na Banjici.

Partizan i Vojvodina bi bili dva kluba koji bi obezbedili kvalifikacije za Ligu Evrope, dok bi se za to četvrto mesto žestoko borili TSC i Čukarički.

Super liga Srbije Printskrin: www.superliga.rs

Što se tiče opstanka, Mačva je praktično prežaljena u ovom slučaju. Verovatno i Rad koji ima četiri boda manje od Inđije i mečeve sa Zvezdom, Radničkim, Voždovcem i Lučanima.

Inđija, s druge strane, igra protiuv Spartaka, Čuke, Voše i Javora koji će se sa Napretkom i Proleterom boriti da ne bude u grupi od dva tima koji će morati u doigravanje sa članovima Prve lige Srbije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Fudbaleri Zvezde žonglirali toalet papirom protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    16. april 2020 | 14:29

    Šta kažu ganci u fudbalu može ali u košarci ne može jer je FMP-2 treći da je prvi moglo bi i to. Najbolje da u košarci nema prvaka pa posle trideset četrdeset godina ganci upišu titulu kao u fudbalu što su upisali onu iz 46 koji nisu isvojili. Sa gancima uvek zabavno sve se može pogotovo kada država stane iza projekta.

  • Vladimir

    16. april 2020 | 08:06

    Odlično, tako zavrsiti i ABA ligu.

  • Titty Mcboob

    16. april 2020 | 05:18

    Dajte titulu Zvezdani i neka se sezona zavrsi, kako je stanje na tabeli neka tako ostane, nema ispadanja iz lige. Ako hocete nam se igraju prijateljski meseci samo zbog kakve takve forme igraca i pocnete pripreme za izlazak u evropu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA