≫ 

Meridianbet tiket za Beloruse: BATE juri novu pobedu "sa nulom", praznični bonusi i Soni pokloni!

Danas se igraju još tri meča beloruskog elitnog ranga, a Meridian i za njih ima najbolje kvote za standard i uživo klađenje

Bate Borisov Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

I kada cela fudbalska Evropa stane, Belorusija igra. A kada je tako - Meridian se postarao da ti ponovo pripremi najbolje kvote i najveći izbor opklada.

Uskršnji vikend rezervisan je za mečeve petog kola. S obzirom na situaciju u fudbalskoj Evropi, ne sumnjamo da će biti prava poslastica na tiketima kladionice Meridian, koja je i ovog puta izbacila najširi izbor za standard i uživo klađenje na mečeve jedine „žive“ evropske lige – čak 3.000 ponuđenih kvota.

Velikan je velikan gde god da igra - BATE Borisov izaziva najveću pažnju ljubitelja istočnoevropskog fudbala. Igrači imaju bezbroj strategija, ali Meridian ima kvotu za svaku od njih – na raspolaganju ti je neverovatnih 730 opcija dostupnih za standard i uživo klađenje na derbi kola, koji startuje u 19h.

Iako je gost trenutno drugi, tradicija je apsolutno uz domaće, u 10 prethodnih mečeva samo jednom je bilo nerešeno, a jednom su se radovali gosti. Najtrofejniji klub zemlje favorizuju i Meridianbet kvote – 1.45 je na BATE, odličnih 6.80 za lovce na iznenađenja, i više nego dobrih 4.10 na nerešen ishod.

Biće prava senzacija ukoiko ovde ne vidimo „kec“. Za hrabrije – nameće se i pobeda bez primljenog gola – Meridian ti za to daje kvotu 1.78.

Naravno, pobedničku taktiku iz prethodnog kola ne menjati - da će BATE dati barem dva gola kvota je 1.71, a da će publika već do poluvremena videti dva pogotka je primamljivih 3.00.

Danas se igraju još tri meča beloruskog elitnog ranga, a Meridian i za njih ima najbolje kvote za standard i uživo klađenje.

Za sve nove igrače Meridian je pripremio specijalni bonus dobrodošlice – registruj se i pokupi 500 dinara za svoj srećan početak.

Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Ne zaboravi da Meridian i dalje poklanja SONY PS4. Pošto je sem sporta odlična zabava i na igrama brojeva, sve što je potrebno jeste da odigraš najveći broj tiketa na Lucky ili Keno i po jedna SONY 4 konzola te čeka svakog dana do utorka!

Zdravlje nema cenu - Meridian te poziva da i ovaj fudbalski dan ispratiš kod kuće, zabaviš se u najboljoj sportskoj i online kazino ponudi i zaradiš!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA