≫ 

Sanogo se oporavio od povrede, pa "debitovao" za Zvezdu na Novom Beogradu

Zimsko pojačanje crveno-belih prvi put u nekoj akciji kluba po dolasku na Marakanu

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Seku Sanogo i Veljko Simić, prvotimci Crvene zvezde, nastavili su akciju srpskog šampiona kojom pomažu građanima starijim od 65 godina tokom pandemije korona virusa!

Simić i Sanogo su dve kese darova raznosili na opštini Novi Beograd, a vredi pomenuti da su navijači Zvezde prvi put imali priliku da "na delu" vide vezistu iz Obale Slonovače. Doduše ne na fudbalskom terenu, jer se Sanogo povredio malo pošto je stigao na Marakanu.

U međuvremenu se oporavio od povrede zadobijene još na pripremama u Turskoj i trenira po planu i programu stručnog štaba.

- Čim sam se oporavio sa velikom radošću sam se odazvao pozivu da učestvujem u ovoj sjajnoj akciji. Oduševljen sam idejom Crvene zvezde da se u ovim teškim vremenima i na ovaj način oduži starijim zvezdašima.

- Iskazali su solidarnost jer je zapravo toj populaciji bilo i najteže u izolaciji. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da učestvujem danas u akciji, svima smo poželeli dobro zdravlje i da se uskoro vidimo na stadionu – istakao je Sanogo.

Simić nije krio zadovoljstvo akcijom koja je po realizaciji jedinstvena u svetu.

FK Crvena zvezda Simić i Sanogo Foto: crvenazvezdafk

- Suočavao se svi sa teškim danima i raduje me da smo mi mlađi mogli koliko toliko da pomognemo naše starije zvezdaše - rekao je Simić i dodao:

- Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ovu dužnost, lepo je bilo videti sve te ljude. Nadam se da ćemo se svi uskoro videti na Marakani da nastavimo tamo gde smo stali.

Video: Zvezda donirala humanitarnu pomoć Infektivnoj klinici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA