≫ 

Vidić je bio životinja, molio sam boga samo da ne budemo u istom timu na treningu

 ≫ 

Golman Votforda ispričao svoje iskustvo sa legendarnim Srbinom

Komentari

  • Goran

    29. april 2020 | 19:38

    Jedan jedini Nemanja Vidic, najbolji nas stoper svih vremena. Jedino mu sitne duse spocitavaju igre u reprezentaciji i umanjuju njegovu velicinu, pa evo da vas pitam kako nasa reprezentacija sad igra kad nema Vidica? Mi smo u kanalu bili i pre Vidica i posle Vidica. Toliko je igraca i trenera prodefilovalo kroz istu. U savezu jedni te isti uhljebi, i lopovi, menadzeri sastavljali ekipe. U zadnji 20 godina nismo odigrali 5 utakmica kako treba. I na kraju kriv je Vidic za sve. Na osnovu igranje rukom protiv Njemacke, koju smo dobili i penal nesretni koji je promasio. A niko da se sjeti njegove partije protiv Italije gdje je mislim depitovao i Spanije gdje je pokidao. A bio je jedan od najboljih u kvalifikacijam za svijetsko. A o igri u klubovima Zvezda, Spartak i Mancester ne treba trositi rijeci.

  • Beli Vuk

    29. april 2020 | 19:33

    Bilo je utakmica reprezentacije koje je spasio Nemanja Vidić. Odbranio je mrežu Srbije nebrojeno puta, dok su ostali igrači reprezentacije Srbije izgledali kao da su negde zalutali.

  • Zoran

    29. april 2020 | 19:30

    Koliko glupih i bezobraznih komentara za jednog takvog fudbalera. On i u klubu i u reprezentaciji je bio 100 profesionalac, i davao maksimum uvek. Gledao sam ga i dok je igrao za reprezentaciju, i preko tv-a , ali i cesto uzivo , i on je uvek bio jedan od najboljih, ponasanje , kako se zalagao , drzao odbranu, perfektno. Promasio jedan penal, igrao jednom rukom, i sta onda?? Najveci fudbaleri promasivali mnogo bitnije penale Badjo, Maradona, kod nas Mijatovic i jos gomila drugih , pa njima niko ne zamera, a sad je Vidic kriv. A vi sto ga kao nesto prozivate , niste dostajni takvoj velicini ni ime da pomenete. Pozdrav za sve normalne ljude, nebitno za koga navijaju.

  • Mane

    29. april 2020 | 19:29

    Bukvalno sam je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo. Najbolju odbranu smo imali u Evropi samo zbog njega. Reći da nije nista uradio za reprezentaciju je sramotno.

  • Nemke

    29. april 2020 | 19:22

    Vidic Nemanja, dok je on bio gazda u reprezentaciji(a bio je), bili smo medju 12 u svetu, na FIFA rang listi. Secam se kao da je juce bilo, Vidic ima povredu kolena(stradali su mu prednji ukrsteni ligamenti, i ne samo prednji vec i kolateralni ligamenti kolena i meniskus - prakticno sve u tom kolenu mu je popucalo). Pauza je bila nekih 10 meseci, posle operacija. Prva utakmica koju je odgirao posle te povrede bila je utakmica za reprezentaciju protiv Slovenije. Na toj utakmici Vidic nije pogodio penal(Handanovic mu je odbranio). I tu nismo uspeli da se kvalifikuje na EP. Posle te utakmice Tole Karadzic daje izjavu:" Pa nisam ja kriv sto je neko promasio penal!", posle te izjave Vidic je samo objavio da vise ne igra za reprezentaciju. Bez neke velike pompe, covek se povukao. Cim je video da ga stoka iz saveza sramno optuzuje, da bi izvukla svoju zadnjicu, jer su 3 mesaca pre toga oterali Radomira Antica, coveka koji je bukvalno vratio svima u Srbiji osmeh na lice kada sa prica o reprezentaciji, osim onim nesrecnicima koji su ocekivali da cemo sigurno postati svetski prvaci. Ali takve ne treba ni komentarisati jer ti zive u paralelenoj dimenziji, potpuno van realnosti. Kako god Vidic Nemanja je covek posebnog karaktera, rodjeni pobednik, veliki radnik, pravican, ali na terenu nemilosrdan i prema svom telu i prema protivnicima. U sustini jedan dobar covek, ali vrlo principijelan, sto ovim nasim je.ivetrima u Srbiji nije odgovaralo, jer se sa takvima ne moze manipulisati.

  • Ime

    29. april 2020 | 11:30

    Realno@ Ferguson nikada nije stavio Vidica u idealan tim..

  • 🐕🐕🐕

    29. april 2020 | 09:45

    Pratim sport i vesti i kada igraci i treneri prave svoj idealni tim nisam video da ima Vidica u tom timu zasto je tako...

    • 29. april 2020 | 10:22

      Realno

      @🐕🐕🐕

      Ja sam baš skoro video kako ga Ferguson pravi i on stavio Vidića u tim a nema Ferdinanda...Činjenica jeste da nikad nije bio cenjen i voljen u Srbiji jer je bio introvertan tj. povučen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA