Čovek kom je Zvezda uništila karijeru: Iran demantovao da ga je zvao za selektora

Andrea Stramaćoni nikako da se ustali posle utakmica sa crveno-belima

  • 0
Andrea Stramaćoni Foto: MN Press

Italijanski stručnjak Andrea Stramaćoni verovatno će do kraja života "sanjati" dvomeč sa Crvenom zvezdom posle kog je, kao trener praške Sparte, ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope!

Jer, upravo tada je krenuo pakao za čoveka koji je trenersku karijeru počeo u Interu i jedno vreme je važio za najperspektivnijeg stručnjaka na "ćizmi."

Stramaćoni je posle Inetar vodio i Udineze i Panatinaikos, a u Spartu iz Praga je doveden kao predvodnik velikog projekta da se pomenuti tim vrati u Evropu i na čelo češkog fudbala.

Umesto toga, Stramaćoni je ispao od Zvezde bez ijednog datog gola (2:0, 1:0), a tri emseca kasnije  završio je sa Spartom takmičenje i u Kupu - poraz u 4. rundi od Banjik Ostrave.

Početkom marta 2018. je dobio otkaz usled serije lošeg rezultata od početka sezone, a koliko su mi "ti dani" naštetili reputaciji govori i podatak da je tek na leto 2019. preuzeo sledeći klub - iranski Esteghlal! Ipak, i tu se zadržao samo do decembra, a poslednjih nekolikod ana se pominje kao kandidat za selektora Irana.

Pojedini mediji su preneli da je prvi kandidat da nasledi Hrvata Dragana Skočića, ali je u međuvremenu stigao demat od FS Irana.

- Dragan Skočić ostaje naš selektor i nismo vodili nikakve pregovore sa Stramaćonijem - navodi se u saopštenju FS Irana.

Dakle,loši dani za Italijana se nastavljaju...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA