≫ 

Ferdinand: Vidić je samo sa jednim igračem imao problema, svi ostali su bežali od njega

Nemanjin saigrač iz Junajteda priznao da je Tores pravio velike probleme Srbinu

  • 1
Rio Ferdinand i Nemanja Vidić Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

Bivši defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand priznao je ono što je većina fudbalskih navijača naslućivala - da Nemanja Vidić "nije mogao" jedino sa Fernandom Toresom!

Španac je tokom međusobnih duela sa Vidićem često znao da ga "navuče" na crvene kartone, a Ferdinand napominje da "El Ninjov" stil jednostavno nije odgovarao Srbinu.

- Pojedini igrači su uvek igrali na krilu kako bi bežali od nas. Ipak, u karijeri ćeš uvek imati jednog igrača koji je nezgodan za tebe. Možda nije najbolji na svetu, ali njegov stil ti pravi velike probleme. To je možda Toresov za Nemanju - rekao je Ferdinand i dodao:

- Pravio nam je velike poteškoće. Verovato je jedini fudbaler koji je konstantno mučio Vidu, koji je bio i isključivan nekoliko utakmica, čak i u ranim fazama meča. Slušajte, Tores je vrhunski igrač bio, posebno u Liverpulu kao jedan od najboljih napadača sveta.

Ferdinand je doao i to da je za njega, ne računajući Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, Kevin Dejvis bio najteži za čuvanje.

Podsetimo, Viidć i Ferdinand su godinama bili najbolji štoperski tandem sveta i svakako su među zaslužnijim za sve te trofeje koje je Junajted osvajao.

Video: Damjanović objašnjava kako je dao dva gola Junajtedu i kako mu je Ferguson pogurao karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    29. april 2020 | 22:56

    Повремено му проблем правио и Бамби, у ситуацији кад не би скупио брзо лопту, иза гол аут линије и вратио му, а њему се журило да крене ка напред...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA