≫ 

Novi detalji tuče Delija i Grobara: Policajac se umešao da razdvoji huligane i umalo nastradao?!

Slučajno se zadesio na licu mesta, reagovao je u skladu sa svojim profesionalnim dužnostima, a to je moglo da ga košta života

  • 24
Tuča navijača i policije Arhivski snimak navijačke tuče ispred stadiona Partizana; Printskrin: Youtube/nikola dj

Ulice Beograda bile su u sredu popodne poligon za huliganski okršaj između Delija i Grobara, između kojih se tokom pandemije korona virusa razbuktao "grafitaški rat". To je podiglo tenzije među zaraćenim navijačkim grupama, a sve je kulminiralo sukobom kod Prokopa u sredu.

Sukob jse najpre odigrao u blizini stadiona crno-belih, gde je došlo i do pucnjave, nakon koje se jedna grupa razbežala, dok se veća tuča desila kod Železničke stanice Prokop.

Zvezdini navijači su pripremili napad na protivnički tabor u bliziini stadiona Partizana, u tuči je na obe strane učestovalo po 20-25 lica, koji su bili naoružani tvrdim predmetima.

Na licu mesta se u momentu sukoba našao i jedan policajac, koji je pokušao da razdvoji sukobljene strane, prema pisanju Republike, što je moglo da ga skupo košta.

On je, prema nezvaničnim informacijama pokušao da razdvoji sukobljene strane, nakon čega ga je pojurila grupa huligana. Da bi spasio svoj život, pobegao je na svom motociklu, ali je za njim u poteru krenuo jedan automobil. Ubrzo posle toga, navodno se policajac tokom bekstva od huligana zakucao u bilbord u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića i tom prilikom je zadobio lakše povrede.

Pogledajte slike dosadašnjih tuča Delija i Grobara:

Video: Potera policije u Beogradu i hapšenje jednog navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    30. april 2020 | 08:17

    Krenuli na večernju bakljadu?

  • Pitanje

    30. april 2020 | 10:54

    Jesu li to isti oni sto su bili sinoc na "spontanoj" bakljadi? Verovatno su se potukli oko toga ko ce sa koje zgrade sa pali baklje.

  • Ujka Zitko PFK

    30. april 2020 | 11:28

    Sa ekipom: alo bre,dodji vamo! Kad je sam: ne sme da pisne!😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA