Vilijan uzburkao strasti na Stamford Bridžu: Nije ovo Brazil, mogao bih i u Arsenal ili Totenhem

Englezi su fleksibilniji na promene

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Brazilski fudbaler iz Čelsija Vilijan kaže da ne bi imao problema sa tim da ode u Arsenal ili Totenhem, odnosno neki od rivalskih klubova Plavaca.

Mada se njegova izjava verovatno neće svideti mnogim navijačima sa Stamford Bridža, Vilijan obrazlaže da odlazak u drugi klub ima smisla ako se sa Čelsijem raziđe u dobrim odnosima.

- To je veoma teška odluka. Identifikujem se sa Čelsijem, mnogo voim sve u klubu i navijače. Međutim, kao što sam rekao i ranije, ako odem iz Čelsija ali ne "zalupim ta vrata", onda bi bilo ok i da odem u protivnički klub. Ne znam baš da li bih ostajao u Londonu, mada se on dopada i meni i mojoj porodici - objasnio je Brazilac, prenose mediji iz njegove zemlje.

Na kraju ove sezone mu ističe ugovor sa trenutnim klubom i za sada nije dogovoren novi, jer 31-godišnjaku daju "paraf" na dve godine, a on hoće na tri.

- To je pitanje na koje i dalje nemam odgovor, hoću li ostati, preći u drugi engleski klub ili napustiti Englesku - kaže Vilijan.

Njega su povezivali sa prelaskom u Arsenal jer je na jednom video snimku koji je objavio njegova porodica bila obučena u crveno-bele boje. On kaže da je to bilo nenameravano i da nije imalo skrivenu poruku.

- U Engleskoj nemate situaciju kao u Brazilu da igrač Korintijansa ne sme da obuče zeleno ili da onaj iz Palmeirasa ne sme da obuče crno-belo - podvukao je Vilijan.

On je u Čelsi došao još 2013. godine iz Anžija za 35,5 miliona evra. Od tada je odigrao 329 utakmica za Čelsi i ima po 59 golova i asistencija za Plavce, sa kojima ima i dve titule prvaka Engleske.

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA