≫ 

Završeno glasanje za najlepši grb: Zvezdin nije u TOP 10, ali je ispred Intera, Milana, Čelsija...

Real je najbolji evropski klub, ali su tek na 4. mestu konačne liste

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Glasanje za najlepši fudbalski grb, koje je organizovala španska "Marka", završeno je pobedom egipatskog Al Ahlija (tri miliona)!

Skoro 10 miliona ljudi dalo je glas u ovom takmičenju, a podsetimo da je u izboru bio i grb Crvene zvezde koji, doduše, nije završio u TOP 10.

Za Zvezdin grb glasalo je 16.7 hiljada ljudi, što je bilo dovoljno za 19. mesto. Iza su ostali Inter, Milan, Benfika, Atletiko, Čelsi, Arsenal, Juventus...

Što se tiče najboljeg evropskog grba, "titulu" je uzeo Real sa 134.200 glasova, dok su ispred Radža Kazablanka na drugom mestu sa 2.7 miliona i Fluminense na trećem sa 169.200.

Real je furiozno krenuo na početku glasanja, ali su se onda probudili i navijači Fluminensea. Kolo Kolo i CSKA su brzo prešli u vođstvo sve dok se Turci nisu uključili i "vinuli" Fener i Bešiktaš gore.

Radža Kazablanka je korak po korak prestizala rivale, da bi usledio brutalan finiš Al Ahlija - od poslednjih mesta probili su se na sam vrh.

Pogledajte i tabelu TOP 10, uz podsećanje da je Junajted na 11. poziciji, ispred Jokohame, Vidad Kazablanke, Galatasaraja, Seltika, Ajaksa, Valensije i Rome.

Grbovi, glasanje, Marka Printskrin: marca.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA