≫ 

Da li je Luka Jović jednim potezom na Instagramu otkrio u kom klubu nastavlja karijeru?

Novi korak u transferu srpskog napadača koga su već povezivali sa odlaskom iz Madrida

  • 7
Luka Jović Luka Jović; Foto: Profimedia/Alamy

Nije tajna da je Luka Jović jedan od prioriteta Milana za letnji prelazni rok, a srpski fudbaler je dodatno podgrejao spekulacije o transferu potezom na Instagramu.

Fudbaler Reala je na ovoj društvenoj mreži zapratio FK Milan, koji ga želi u svojim redovima kao zamenu za Zlatana Ibrahimovića.

Ovu aktivnost primetili su i drugi fanovi Milana i ljubitelji fudbala na drtuštvenim mrežama, čime su glasine o transferu dobile i konkretan potez Jovića.

On je prošlog leta stigao u Real iz Ajntrahta u transferu vrednom 60 miliona evra, ali je tokom sezone postigao svega 2 gola, i nije uspeo da se nametne treneru Zinedinu Zidanu, kojem je Karim Benzema izbor broj jedan u špicu.

Jović je ove sezone više aktuelan zbog dešavanja van terena i o njemu se u medijima piše više zbog devojke Sofije Milošević, koja je sada i u drugom stanju, zbog kršenja karantina tokom krize zbog korona virusa, kao i problema koje je imao sa srpskom policijom jer nije poštovao izolaciju.

Luka Jović, Instagra, fk Milan Instagram Luke Jovića; Printskrin: Instagram.com/lukajovic

Nema sumnje da ga u Madridu čeka ozbiljan razgovor sa čelnicima kluba posle svih problema koje je imao tokom pauze zbog korona virusa, a praćenje Milana na Instagramu može dodatno da mu zakomplikuje status, jer se u Realu prati i najmanja sitnica i fudbaleri imaju tačno određeni model ponašanja na društvenim mrežama i prilikom medijskog istupanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    5. maj 2020 | 13:12

    Pratim i ja Olimpijakos pa to ne znači da ću tamo igrati.. 🤷🏾‍♂️😂

  • vanja gičulović

    5. maj 2020 | 13:37

    Ako tamo ode onda veze nema,bolje u inter da predje,Milan je krs ekipa😅

  • VeljaCZV

    5. maj 2020 | 14:24

    To ne mora ništa da znači. Tako je Mesi zapratio Siti pa nije prešao tamo. I uostalom, moglo bi se naslutiti da Jović prelazi u AC Milan ako bi AC Milan zapratio njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA