≫ 

Stigla reakcija iz Zvezde posle odluke da se Superliga igra bez plej-ofa

Odbor za Hitna pitanja FSS odlučio je da se prvenstvo nastavi 30. maja, uz odigravanje preostalih 4 kola regularnog dela šampionata

  • 8
Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić Foto: Marko Jovanović

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović je tokom vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa jasno istakao da je interes crveno-belih da se Superliga završi na terenu, ali kompletna u postojećem formatu takmičenja.

- Poštujemo odluku Fudbalskog Saveza Srbije. Najvažnije je da će se šampionat završiti. Mi smo kao klub bili spremni na svaku odluku, ne odstupamo od zacrtanih ciljeva koje smo postavili na početku sezone a to su titula i trofej Kupa Srbije. Radujemo se što ćemo na terenu imati priliku da se borimo za ostvarenje oba cilja - istakao je Mijailović.

Crvena zvezda je lider Superlige Srbije sa 11 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca i do prvog cilja, 31. titule prvaka teoretski je dele dva boda u preostala četiri kola, a faktički to može da ostvari već u 27. kolu na Banjici.

Zvezda je ranije obezbedila plasman u četrtfinale Kupa Srbije i imaće priliku da se bori i za drugi nacionalni trofej.

Video: Kako je izgledalo prvo okupljanje Zvezde? Stanković vodio trening u tri grupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    6. maj 2020 | 16:17

    31..titula je tu.. I 25.. Kup... I.. Krećemo po 32..titulu.. Podrška direktoru terziću... Napred zvezda...

  • Rola

    6. maj 2020 | 16:14

    Vidi licemara Terzića kako menja priču,govorio je da treba da se odigra do kraja i plej of kako Partozan nebi mogao da kaže kako su osvojili titulu neregularno. Sada on bio spreman za bilo koju opciju. Dali FMP-2 spreman da se odigra zadnje kolo u košarci i da se dalje ne igra jer prvak je poznat i bez tog zadnjeg kola. Limenkari na to neće pristati jer se nadaju u plej ofu uz pomoć manipulatora i potplaćivanjem sudija da osvoje prvo mesto. Bilo kako bilo ili u svim sportovima jednako ili da nema šampiona i da niko ne igra Evropu. Tako bi bilo pravilno a ne da se garaganima ispunjavaju želje dokle više ovome nema kraja.

  • Danilo

    6. maj 2020 | 18:01

    Koje licemerje: Sretni smo sto mozemo na terenu... Pa kakav teren kad i vrapci na grani znaju da svoje titule osvajate van terena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA