Ko se sastaje u 27. kolu, kada se nastavlja Superliga: Zvezda za titulu na Banjici, derbi za Evropu

Neke stvari će biti mnogo jasnije posle utakmice Vojvodina - Čukarički

  • 0
FK Crvena zvezda, FK Rad

Foto: MN Press

Kao što je već poznato, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da se odigraju samo četiri kola do kraja Superlige koja će se nastaviti 30. maja!

I to utakmicama 27. kola gde će Crvena zvezda imati prvu meč loptu da zvanično osvoji 31. titulu prvaka države - gostovanjem Radu na Banjici.

S obzirom na to da ove sezone niko neće ispasti i da će se liga proširiti, većina klubova ovaj finiš može da igra rasterećeno. Međutim, tu je borba za Evropu koja će biti žestoka.

Vojvodina je u pol-poziciji u odnosu na TSC i Čukarički s obzirom na to da imaju osam bodova više od Brđana i matematički bi već u ovom 27. kolu mogli da dođu do iste.

Upravo će im Čukarički biti rival na Karađorđu i ukoliko pobede otići će na nedostižnih 11 bodovba na tri kola do kraja.

Voša do kraja sezone ima gostovanje Javoru i Inđiji, dok u psolednjem kolu dočekuju Partizan. Čuka čeka Inđiju i Mačvu, a gostuju Partizanu, dok će TSC biti domaćin Javoru i Zvezdi, a idu u Niš i "na noge" Proleteru.

Superliga, 27. kolo:

TSC - Javor

Radnik - Prolteer

Rad - Crvena zvezda

Napredak - Radnički

Mačva - Voždovac

Partizan - Mladost

Inđija - Spartak

Vojvodina - Čukarički

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA