≫ 

Ekskluziva Francuza: Poznato je kada i kojom utakmicom se nastavlja Liga šampiona

RMC Sport javlja da će se lopta u LŠ najpre zakotrljati u Torinu

  • 0
FK Lion Foto: AP/Tanjug

Ovogodišnja Liga šampiona se vraća 8. avgusta utakmicom između Juventusa i Liona - tvrdi francuski list "RMC Sport".

Iako još nema zvanične potvrde, "RMC Sport" javlja da su čelnici UEFA u sredu ujutru održali video konferenciju na kojoj su ponovili želju da se postojeća sezona nastavi.

Juve i Lion bi trebalo da otvore nastavak takmičenja, ali samo ukoliko italijanske vlasti daju "zeleno svetlo" za odigravanje te utakmice.

Istovremeno je preciziran kalendar po kom bio finale LŠ trebalo da se igra početkom septembra, uz napomenu da je UEFA dala krajnji rok nacionalnim takmičenjima da moraju da se završe do 3. avgusta.

Što se tiče Juventusa i Liona, vredi pomenuti da francuski klub ima prednost iz prvog meča kada je Tusar pogodio za konačnih 1:0.

Bajern je u prvom meču dobio Čelsi u Londonu sa 3:0, a Mančester Siti kod kuće brani 2:1 protiv Reala. Takođe, Barsa čeka Napoli posle 1:1 u prvom meču u Italiji.

Lajpcig je ranije izbacio Totenhem, PSŽ je u dva meča bio bolji od Borusije, dok je Atletiko posle produžetaka slavio protiv Liverpula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA