≫ 

Njegoš "ubio pauka", Sanogo izdržao 20 minuta: Zvezda ubedljiva u prvom testu posle duge pauze

Ekipa Dejana Stankovića pobedila omladinski tim 3:0

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde konačno su na terenu, odigrali su crveno-beli meč posle duge pauze, a sparing rival bili su omladinci beogradskog kluba, pa je ishod, očekivano, bio u korist starijih, iskusnijih i kvalitetnijih - 3:0 (1:0)!

Strelci za Zvezdine seniore bili su Pavkov, Petrović i Vukanović.

Utakmica se igrala po skraćnom modelu, 35 minuta po poluvremenu, što je bilo sasvim dovoljno da se oba tima rastrče, dobro oznoje, ponovo osete jači ritam, duele, sprinteve i naravno loptu.

Stanković je od prvog minuta dao priliku i Sanogou koji je bio rovit praktično od dolaska u klub, očito da fudbaler iz Obale Slonovače još uvek nije spreman za maksimalne napore, pa je igru je napustio već u 20. minutu.

Nije u pitanju povreda, već jednostavno nedostatak svežine kod Sanogoa, pa je Vulić nastavio umesto njega.

Zvezda je povela već u 3. minutu posle kontraudara Ivanića koji je u naletu pogodio stativu, a Pavkov "spakovao" loptu u nebranjenu mrežu na odbitak.

Seniori su, očekivnao, dominirali, kreirali više šansi, ali su i promašivali. Najbliži golu u nastavku bio je Gavrić (pogodio stativu), posle njega i Tomane koji se takođe našao u dobroj šansi.

Nastavak je doneo istu sliku, stalne napade Stankovićevog tima koji je duplirao prednost preko Njegoša Petrovića. Bio je to i najlepši trenutak utakmice, efektan gol sa dvadesetak metara i "cepanje paučine" gola omladinaca.

Napadali su seniori u talasima, promašivali su Garsija, Vukanović, treći gol "visio je u vazduhu", a stigao je pred sam finiš meča, i to u režiji Vukanovića. Napač je glavom, u padu, pogodio loptu i usmerio je ka mreži protivnika, za mat i laganih 3:0 na pomoćnom terenu podno severne tribine Marakane.

Vrhunski fudbal ponovo se igra, a odmah na početku veliki rurski derbi Dortmund - Šalke (15.30). Domaćin je četiri boda iza Bajerna, dok se gost bori za plasman u Evropu. Kec je 1,60, baš kao i opklada 3+. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke.

Lajpcig nije odustao od titule u Bundesligi, devet kola pre kraja ima pet bodova manje od Bajerna, i pobeda protiv Frajburga (15.30) je imperativ. Kec je 1,33, a kombinazzija 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lajpcig - Frajburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA