≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mihina ćerka se rasplakala na televiziji: Čim su pustili Sinišine snimke, suze su same krenule

Vreme čitanja: oko 2 min.

Emotivna reakcija na kultne golove i momente

  • 11
Viktorija Mihajlović Foto: Instagram.com

Viktorija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlovića, objavila je knjigu u kojoj je opisala brojne detalje o odrastanju i životu uz fudbalsku legendu.

Miha je prevazišao najteže trenutke u borbi protiv leukemije, a Viktorija je poseban deo posvetila upravo najvećoj životnoj pobedi našeg asa i nekadašnjeg selektora.

- Telefon moje majke zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog, i on objašnjava da su te stvari (koje je uradio ne rekavši prethodno ništa) bili testovi na testove jer je imao čudnu groznicu i osećao se umorno. Malo podsećanje: govorimo o mom ocu. O čoveku koji je pre tih stvari igrao fudbal, veselio se, trčao, trenirao sa ekipom, šutirao i nikada nije stajao u mestu. A to se nije dogodilo pre mnogo godina, već tri dana pre tih prokletih simptoma.

Onda je opisala i izlive besa kada je saznala o čemu se radi i kako je Miha nju uspeo da smiri, a za Il resto del Carlino je navela i kako je pisanje knjige za nju imalo terapeutsko dejstvo.

- Pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci - rekla je Viktorija, koja je iskustva iznela i u jednom televizijskom uključenju.

Usput, savladale su je i emocije, kada su se uz njenu izjavu na ekranu smenjivali najveći karijerni momenti oca.

Na Instagramu se oglasila sa porukom da joj je teško da kontroliše emocije kada je tata u pitanju, uz rečima zahvalnosti svima koji su to prepoznali, najavivši i da će knjiga biti objavljena u utorak.

Video: Miha u Beogradu, stigao na proslavu FSS-a sa kumom Dekijem Stankovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    17. maj 2020 | 18:23

    Prava cerka nek je živa i zdrava

  • Дејан Младеновић

    17. maj 2020 | 19:43

    Да ти нама Драги наш Синиша се решиш те леукемије да је шутнеш и то 3пута 😂😂 као што си из 3 слободна ударца дао 3гола за лацио против сампдорије ( крајњи резултат 5-2 за лацио) Такође да та твоја дивна деца имају пуно здравља и среће у животу

  • Antonina

    17. maj 2020 | 22:09

    Kad je bolest u pitanju nema bogatih i siromašnih. Miho ,želim ti da ozdraviš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA