≫ 

Samo smo mi nameštali, vi ste igrali "pošteno", ćeraćemo se još: Koroman provokativno o merama FSS

Oglasio se Koroman posle novih mera

  • 16
Ognjen Koroman Foto: Ognjen Koroman

Trener fudbalera Smedereva, Ognjen Koroman, provokativno je na Instagramu prokomentarisao dešavanja u srpskom fudbalu.

Nekadašnji reprezentativac i lider Crvene zvezde nedavno je ozbiljnije uplivao u trenerske vode, a sada se oglasio povodom aktuelne situacije i kazne FSS.

- Lako je biti trener gde ti je sve namešteno, dođi i radi gde su svi protiv tebe, i opet ne mogu da te pobede, već izmišljaju status poseban da te izbace. Evo, dajemo im još 10 bodova, evo još nam 10 uzmite pošto smo samo mi nameštali, a svi vi "pošteno" igrali. Ali ćeraćemo se još, ničija nije do zore gorela, polako samo, samo polako...

Podsećanja radi, Smederevo i Kabel su kažnjeni sa oduzimanjem po 10 bodova, zbog sumnje u regularnost meča koji je odigran 14. oktobra prošle godine u Smederevu.

Domaćin je pobedio 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu, dok je Kabel završio meč sa 10 igrača zbog povrede i uz promenu golmana.

Nedavno, FSS je zauzeo stav da bez obzira na njihov konačan plasman na kraju prvenstva, ove dve ekipe ne mogu da koriste pogodnost eventualnog proširenja Superlige, a takođe ne mogu da računaju i na pogodnost da se iz lige ne ispada, ukoliko se nađu na mestu koje vodi u niži rang.

Kabel je trenutno na 5. mestu PLS sa 41 bodom, dok je Smederevo na 15. mestu u zoni ispadanja, pa su mali izgledi da u poslednja četiri kola obezbedi opstanak. Umesto njih bi FSS u tom slučaju najverovatnije ubacio drugi klub u Prvu ligu Srbije, a nezvanično se pominje Loznica kao jedan od glavnih kandidata da se tu nađe.

Nova odluka donosi favorizaciju finansijskog momenta ispred takmičarskog, a detaljnu priču o licitaciji za kupovinu mesta u Prvoj ligi Srbije možete pročitati ovde.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Koroman: Bila mi je čast što sam bio deo Bunjinog tima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa tumbas

    20. maj 2020 | 21:51

    ima tu jos mnogo vise...spomenuo je i to kako I zasto je kokeza na mestu predsednika I jos druge stvari.U principu rekao je sve sto je istina I pogodio pravo u centar. Svi se u Srbiji ili prave mutavi ili su u strahu pa ne smeju da kazu ovakve stvari

  • Lepi Mića

    20. maj 2020 | 20:31

    Čim ga nema u "kombinacijama" odmah diže glas.Gde je Pantela tu je i Žigara...gde je Žigara tu je i Stankela...ubacite i Koromana i reći će da su to sve "zlobni" novinari krivo preneli!?

  • Дејан Младеновић

    20. maj 2020 | 21:05

    Браво Коромане за оно што си рекао за ОфкБеоград

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA