Navijači nacrnili novi dres Sitija: Havajka Džejmsa Meja, korona virus majica i "najgori ikada"

Nisu baš oduševljeni novom opremom "Građana"

  • 0
Rahem Sterling Mančester Siti

Foto: AP/Tanjug

Dres Mančester Sitija izgleda kao virus - to je jedan od opisa koji se može pročitati o trećoj garnituri dresova mančesterskih plavih, čije su fotografije "procurile" na društvenim mrežama.

I zaista, ono što je poznati sajt Footy Headlines objavio zaista deluje malo čudno, nekako havajski i daleko od konvencionalne sportske opreme.

 

Dres ima belu osnovu sa plavim šarama u obliku listova i kružićima koji prožimaju čitavu površinu majice. Na njoj se nalaze još i imena sponzora i proizvođača, a levo je, po običaju grb Mančester Sitija.

Inspiracija je izvučena iz mančesterske muzičke pop scene iz 1960-ih i 1990-ih godina. Zbog toga na sebi ima cvetne motive, što su navijači dočekali "na nož".

Dok su jedni tvrdili da je to nešto najgore što su videli, drugi označili dres kao "korona virus dres", treći su pričali da je to nešto što bi nosio nekadašnji voditelj popularne emisije "Top Gear" Džejms Mej.

Ništa bolje nije prošao ni dres za domaći teren, a fanovi Sitija ga upoređuju sa polomljenim staklom.

 

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA