≫ 

Plašio sam se da ću preneti koronu trudnoj ženi: Igrač Juventusa o drami i strahu koji je preživeo

Nije bila reč samo o njemu

  • 0
Danijele Rugani Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Juventusa Danijele Rugani kaže da se nakon saznanja da ima korona virus bojao i za sebe, ali pre svega za svoju ženu.

Rugani je prvi igrač u Seriji A kod koga je pronađen virus i od koga je krenulo da se odmotava klupko fudbalera koji su inficirani COVID-19 još u martu.

- Osećam se vrlo dobro i raspoloženo. Prošao sam kroz vrlo čudan mesec, ali je najbitnije da je sve prošlo ok i mogu da se smatram srećnim. Sve je počelo sa strahom kada sam slušao vesti, jer sam se bojao da ću preneti bolest svojoj ženi, a ona je trudna - priča Rugani za Skaj Sport Italiju.

Zbog svega je odlučio da se odmah povuče kako ne bi dolazio u kontakt ni sa kim iz svog okruženja.

- Da bismo bili bezbedni, odlučio sam da odmah odem u izolaciju u Kontinasu i to je bilo najbolje i najkorektnije prema svima. Moram da se zahvalim doktorima na profesionalizmu i veštini da nas oslobode straha - priča Rugani.

Fudbaler Juventusa je u međuvremenu pogledao neke utakmice Bundeslige i čudno mu je kako su svi odvojeni na klupi, ali je uveren da je to jedini pravi način za izlazak iz krize.

- Trenutno je izlazak iz karantina dao meni i partnerki veliku dozu snage i pozitivne energije - kaže Rugani. Da podsetimo, u Juventusu je korona virus pronađen kod još nekoliko članova kluba, a među njima je i Blez Matuidi.

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA