≫ 

Miljan je pre 6 godina bio jedan od top stranaca lige: Opisivali su ga kao golgetera i selicu

Miljan Mrdaković je u subotu oduzeo sebi život u Beogradu

  • 0
Miljan Mrdaković Foto: MN Press

Tragična vest je osvanula u prepodnevnim satima kada je nekadašnji igrač Radničkog, Partizana, OFK Beograda i još mnogo drugih klubova pucao u sebe.

Miljan je do kraja duge karijere ostao poznat kao jedan od najvećih svetskih fudbalskih putnika jer nigde nije mogao da se skrasi, ali je u nekim klubovima ipak ostavljao trag.

Jedan od njih je OFK Beograd gde je u sezoni 2002/2003 bio najbolji strelac lige. Slično je ponovio i u sezoni 2010/2011 u Apolonu iz Limasola, pa je pre šest godina proglašen jednim od najvećih pojačanja u Singapuru.

Mrdaković je 2014. stigao u Tampines Rovers, a singapurski mediji su ga izdvojili kao jedno od najzvučnijih imena koji su došli u tamošnju Superligu uz Sebastijena Etijemblea, Leonela Felisa, Gorana Ljubojevića i Roja O'Donovana.

Singapurci su ga predstavili kao "nomada" koji je igrao za reprezentaciju Srbije, a u klubovima je svuda imao dobar odnos odigranih utakmica i postignutih golova.

Od Mrdakovića se očekivalo mnogo jer je već u prvim utakmicama za Tampines dao gol Južnoj Kini u kvalifikacijama za azijsku Ligu šampiona, a onda i protiv Houm junajteda u Čeriti šildu.

Ovakve prognoze i očekivanja ispostaviće se opravdanim jer je Mrdaković upravo u Tampinesu dao 25 golova u svim takmičenjima i u 31. godini došao do rekorda karijere.

U Tampines Roversima se zadržao svega godinu dana, jer je već 2015. godine otišao u Grčku i ekipu Levadijakosa.

Video: U ovoj zgradi se ubio Miljan Mrdaković, bivši reprezentativac i fudbaler Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA