Palma posle sastanka s bivšim igračima Jagodine: Evo zašto sam ponudio posao ženi jednog fudbalera

Gradonačelnik Jagodine izneo svoju stranu priče

Komentari

  • Rola 54

    2. jun 2020 | 17:45

    Svaka čast Palmi sve je u pravu samo ima tu nečeg što ne pije vode. Svaki klub treba sam da se izdržava to podrazumeva da gledaoci prate utakmicu i bez obzira dali su navijači Partizana ili Zvezde navijaju za Jagodinu. Sada se pitam ako ja navijam za Jagodinu gostujućim navijaćima se zna gde je tribina. Dolazi Partizan navijači gostiju su na svom mestu a ja medju navijaće Jagodine. Kada dolazi Zvezda mandovima se daje pokriveni deo na zapadu sa padabranom dolazi zastava zvezde na centru i šta neko to dozvolio igra se sklanjalica projateljski meč normalno zvezda uvek postigne tri pa i više golova. Dok kada Partizan dolazi cele noći se natapa stadion kako bi bio klizav igrači ginu samo Partizanu da otkinu makar i bod. Igrači Jagodine odlaze bud zašto u Zvezdi da bi Zvezda zaradila e to me nateralo da uvek navijam protiv Jagodine i ako su oni moji iz mog grada. Zato hvala bogu da su ispali da jedna filijala Zvezde bude manje prem da ih ima više od pola lige zato će još godinama biti prva. Jagidina da je bila nezavisna možda bi još igrala u elitnom društvu ali pošto je Terzić bio na čelu fudbalskog saveza svesrdno pomogao oko ulaska u Jelen ligu tada je prešao u Zvwzdi i normalno usluge su vraćene kroz bodove i igrače.

    • 2. jun 2020 | 18:11

      TRENER

      @Rola 54

      Najbolji komentar koji sam do sada procitao !Filijale i namestaljke su manir velikih a posebno C.Zvezde koja u tome prednjaci !

    • 2. jun 2020 | 22:49

      asdf

      @Rola 54

      Borac Cacak,Rad,Bsk Borca,Smederevo,Banat,Metalac,Kula,Apatin,Ofk Beograd....Znaci godinama ste imali pola lige licemeri,sram vas bilo sto se javljate! Zvezda tri godine igra Evropu,uzima bodove,vi se lozite da neko treba da nas pusta?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA