≫ 

Stevanović pred derbi u Kupu: Znam koliko smo motivisani i šta nam treba da bismo pobedili Zvezdu

Spremni su crno-beli za Kup 10. juna

  • 12
filip stevanović Foto: MN Press

Fudbaler Partizana Filip Stevanovivć rekao je da je meč u Subotici protiv Spartaka bio samo loša epizoda i da crno-beli sada treba da se okrenu polufinalu Kupa.

Izabranici Sava Miloševića u 28. kolu Superlige u subotu su poraženi od Spartaka 3:2, a mladi vezista Partizana bio je strelac oba gola.

- Nema izgovora za drugo poluvreme. Ne znam ni šta bih rekao šta se tačno desilo. Imali smo prednost, mogli sve da rešimo, ali mislim da ćemo tek sve analizirati da bismo videli šta je uzrok. Želja je postojala - rekao je Stevanović za klupski sajt.

Crno-beli su u finišu poluvremena golom Stevanovića došli do prednosti od 2:1. Dva gola za Spartak je takođe postigao igrač Partizana Nemanja Nikolić koji je na pozajmici u subotičkom klubu.

- Istina, ali sve se briše jer ekipa nije pobedila. Vežbao sam dosta slobodne udarce i udarce sa distance, tako da se isplatilo. Kod drugog gola dobio sam zaista fantastično loptu od Sadika, ali ostao je gorak ukus - dodao je Stevanović.

Poraz u Subotici došao je samo nekoliko dana pred polufinale Kupa sa Crvenom zvezdom, gde Partizan brani trofej.

- Nema pritiska. Imamo svoj cilj, naše je da uđemo maksimalno kao u svaku utakmicu i ako budemo imali takav pristup svih 90 minuta, siguran sam da ćemo pobediti. Naravno, derbi je uvek derbi, ali naša prednost je naša kuća, naš "hram" i naši navijači - rekao je Stevanović, koji je upitan i da li će utakmica sa Spartakom biti "šok terapija" pred Kup.

Video: Najbolji trenuci meča Partizan - Spartak

- Utakmica je prošla i više nema gledanja iza sebe. Naravno da ćemo izvući pouke, dobro analizirati svaki segment, ali verujte mi znam kako ovi momci treniraju, koliko su motivisani i da će dati maksimum. Pozivam sve naše navijače da dođu, napune stadion, da nas podrže i pokrenu "Parni valjak" do pobede - zaključio je Stevanović.

Video: Milošević: Glava nije bila danas na utakmici ekipi

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • godine prolaze

    7. jun 2020 | 12:03

    Partizan je kvalitetnija ekipa a to znaci i bolja ..pobjeda od 2 gola bi bilo nesto realno..projekat svjestan da si mu sudije prednost se nadaju toj vrsti pomoci..klub koji se veseli laznim titulama nema sta da trazi protiv institucije..

  • Kursumlija

    7. jun 2020 | 12:06

    Mali mora da ti je Z.Pantic usao u mozak kao i svima ostalima?🤣🤣🤣🤣🤣0:3

  • DEJAN

    7. jun 2020 | 14:55

    DOK je nama SAVO I uprava nama nema spasa. ODLAZITE , ako volite PARTIZAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA