≫ 

Od detinjstva maštam o golu na večitom derbiju: Napadač Partizana naoštren za kup duel sa Zvezdom

Kaže da je predstojeći okršaj utakmica godine za crno-bele

  • 11
Bojan Matić Bojan Matić; Foto: Marko Jovanović

Napadač Partizana Bojan Matić kaže da je večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde utakmica sezone za crno-bele i da se nada pobedi i novom finalu.

Crno-beli su u seriji od četiri uzastopna trofeja u Kupu i žele rekordni peti, što je jedino uspeo Hajduk iz Splita u nekadašnjoj Jugoslaviji.

- Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Za ovaj poraz jednostavno nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po mom mišljenju utakmica sezone. Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi, napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom - rekao je Matić za klupski sajt.

Kako je naveo, domaći teren biće velika prednost za crno-bele.

- Igramo pred našim navijačima i iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači naš 12. igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama. Od detinjstva maštam o golu u večitom derbiju i proslavljanju sa navijačima na južnoj tribini. Sigurno da bi mi to bio najdraži gol u karijeri - istakao je Matić i dodao da se nada da neće biti penala i da će crno-beli slaviti posle 90 minuta.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde, 200. u istoriji dva najpopularnija srpska kluba, igra se u sredu od 20 sati u Humskoj.

Video: Denković sam uništio odbranu Partizana!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F

    8. jun 2020 | 14:16

    Auuu što si se naoštrio ,pa igraš protiv Evropskog šampiona.Ti se oštri na Teleoptik,BSK,21 maj,Kijevo...za bolje i niste. Goran 1972 🏆

  • Goxxx902

    8. jun 2020 | 14:19

    Ko je ovaj?

  • Hulk

    8. jun 2020 | 14:16

    Nada poslednja umire.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA