≫ 

Savo Milošević otkrio koju ključnu promenu je Deki Stanković doneo Zvezdi u odnosu na Milojevića

Imao je prilike da odmeri snage sa obojicom, sada je napravio poređenje

  • 5
Savo Milošević, Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević opširno je pričao na konferenciji pred polufinale Kupa protiv Crvene zvezde o mnogim detaljima koji bi mogli da odluče derbi.

Upitan je od strane novinara Telegrafa i da iz svog ugla, na osnovu analiza dosadašnjih igara Zvezde pod palicom Dejana Stankovića prokomentariše kakvu je razliku uočio u igri Zvezde u odnosu na period dok je ekipu crveno-belih vodio Vladan Milojević.

Milošević ističe da je Dejan Stanković doneo jednu osnovu razliku, iz koje proističu mnogi drugi benefiti, ali da je ključno da je doneo novu energiju timu.

- Osnovna razlika, a ona je logična prilikom promene trenera, jeste da je Deki doneo novu energiju. Deki je još na početku trenerske karijere, ali njegova ekipa igra sa mnogo više energije i motiva, jer svi momci verovatno žele da se dokažu novom treneru. Iz toga proizilaze drugi benefiti za ekipu Zvezde, ali ovo je osnovna razlika - rekao je kratko Savo Milošević.

On je na konferenciji priznao da ga je Dejan Stanković iznenadio postavkom na poslednjem večitom derbiju, jer je Zvezda krenula mnogo agresivnije u meč, ali da je on pripremio drugačiju postavku ovoga puta, koju nije želeo da otkriva.

Video: Pogledajte konferenciju Partizana pred večiti derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran...

    9. jun 2020 | 15:11

    u slucaju pobjede i eventualnog osvajanja kupa ova nesposobna uprava ce da proglasi sezonu kao vrlo uspjesnu...derbi ko derbi,pobjeda donosi mnogo na psiholoskom planu,ali sto se mene tice,u finalu ako prodjemo sad zvezdu,mozemo ladno da izgubimo,samo da ne gledam one nesposobnjakovice kako likuju...

  • Армаггедон

    9. jun 2020 | 14:51

    Једино мерило за ту нову енергију ће бити квалификације за лш,ту ће се видети све.А Сава ко Сава само хвали Декија,то је ОК стари су другари.

  • RA

    9. jun 2020 | 14:48

    Ti mene serdare, ja tebe vojvodo. Već je i Savo Dekija hvalio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA