≫ 

Ko će šutirati penale za Partizan i Zvezdu, ako bude nerešeno u derbiju: Evo šta kaže kompjuter!

Igrica Football Manager može da pomogne trenerima večitih ukoliko budu u dilemi

  • 9
El Fardu Ben, Vladimir Stojković Foto: MN Press

Crvena zvezda i Partizan od 20.00 u Humskoj igraju jubilarni 200. večiti derbi, ako računamo sva takmičenja. Ovoga puta će odmeriti snage u polufinalu Kupa, gde se igra jedan meč i ukoliko ne bude pobednika posle 90 minuta izvodiće se penali.

Partizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Posle dugo godina u polufinalu Kupa se igra samo jedan meč, a posebno će zanimljivo biti ukoliko posle regularnog dela bude nerešen ishod.

Takva situacija doneće nam penal seriju u kojoj će biti odlučeno ko će ući u polufinale. Nema sumnje, biće zanimljivo koga bi u tom slučaju za izvođače izabrali Savo Milošević i Dejan Stanković.

Poslednji penal za Zvezdu izveo je mladi Andrija Radulović, ali to je njemu više bio "poklon" za dobru partiju protiv Radnika. Prvi izbor je tokom sezone uglavnom bio El Fardu Ben, ali je on promašio poslednji penal koji je izveo u duelu protiv Čukaričkog 15. februara.

Nakon toga, penal za Zvezdu izveo je Mirko Ivanić, kada je pogodio protiv Rada, uz prisustvo Bena na terenu, pa nije isključeno da upravo on bude prvi izbor Stankovića.

Sa druge strane, penaldžija Partizana trebalo bi da bude Bibras Natho, kojem je namenjena ta uloga, iako je prilikom poslednjeg penala za Partizan došlo do "otimanja" od strane Sadika, koji je izveo jedanaesterac i pogodio, ali i razbesneo Natha i Sava Miloševića.

Da ne bismo "lomili" glavu oko toga kojih 5 izvođača bi trebalo da izaberu Savo Milošević i Dejan Stanković, koji su priznali upoči konferencije da o tome nisu ni razmišljali, pomoć smo potražili od najpopularnije kompjuterske igrice, "Football manager 2020".

Najbolji izvođači penala za Partizan po Football Manager-u:

bibras natho Bibras Natho, glavni "penaldžija" Partizana; Foto: MN Press

1. Bibras Natho

2. Sejduba Suma

3. Bojan Matić

4. Lazar Marković

5. Takuma Asano

Najbolji izvođači penala za Zvezdu po Football Manager-u

1. Ričmond Boaći

2. El Fardu Ben

3. Milan Pavkov

4. Mirko Ivanić

5. Njegoš Petrović

Video: Pogledajte poslednji penal koji je viđen na večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tole ce bit krivac za potop projekta

    10. jun 2020 | 12:52

    boaci ima vise izvedenih penala nego tri generacije partizana u nazad , penela bit nece posto partizan gazi mutanta sa 3 razlike golovima sume natoa i malog genijalca...bas me zanima koju je zalopojku spremio njihov deki ha hahah , da li plakanje na suvoo ili ce se i on sjetiti toleta...

  • Goran F

    10. jun 2020 | 14:14

    E pa grobarčići od penala nema ništa napunite va mali Andrija i Gavrić,žao mi je što ste za klasu ispod nas⚽🇷🇸🏆

  • Dragan

    10. jun 2020 | 14:55

    Anti fudbal posle 90 min penali ma daj a produzetak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA