Veselinović posle poraza od Vojvodine: Kup godinama nije bio zanimljiviji, igraju najbolji u Srbiji

Dugo u Kupu nije bilo ovako neizvesno

  • 2

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović kaže da nema za čime da žali posle poraza od Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije, jer je njegov tim koštala jedna greška, a borbenost je bila na nivou.

On je čestitao timu Nenada Lalatovića prolaz u finale i istakao da se sada potvrdilo da najbolje ekipe igraju završnicu takmičenja.

- Čestitam Vojvodini ulazak u finale i želim im svako dobro. Čestitam i našim igračima na izgaranju svih 90 minuta. Mislim da je bilo dobro polufinale i da se potvrdilo da su u polufinalu četiri najbolje srpske ekipe - rekao je Veselinović posle meča za Arenu sport.

Njegovu ekipu je poraza koštao jedan dobar centaršut Nikole Drinčića i "trzaj" glavom Nemanje Čovića u 31. minutu meča završenog 1:0 za Vojvodinu.

- Mislim da Kup godinama nije imao interesantniju završnicu. Prezadovoljan sam kako smo odigrali prvo poluvreme. Nažalost u toj jednoj situaciji smo ostavili Drinčića na boku kod prekida da centrira smo primili gol. Međutim, smatram da smo bili bolja ekipa na terenu i diktirali ritam. Nisam zadovoljan kako smo odigrali drugo poluvreme, bili smo mnogo nervozni i srljali smo iz prevelike želje - objašnjava Veselinović.

Video: Emotivni Lalatović posle plasmana u finale: Da je neko drugi na mom mestu, više bi ga poštovali...

Vojvodina će u finalu igrati protiv pobednika duela Partizana i Crvene zvezde i meča koji počinje u 20 sati na stadionu u Humskoj ulici.

- U drugom poluvremenu se pokazalo neiskustvo, kada nismo znali da budemo mirni u nekim situacijama uprkos velikoj želji i diktiranju ritma. Ne želim da umanjim uspeh Vojvodine, ali dignute glave završavamo takmičenje u Kupu Srbije - zaključio je Veselinović.

Video: Nepozvani crno-beli gost uleteo na teren Čukaričkog tokom meča sa Vojvodinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    10. jun 2020 | 22:50

    Veselinovicu tim ti nije sutnuo na gol ,sramota

  • 💯%

    10. jun 2020 | 19:50

    Sve namešteno. Računaju da Zvezda pobedi Partizan a onda zna se šta je zadatak Lalatoviću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA