≫ 

Milošević: Nismo imali energiju od pre tri dana, ali su momci uspeli da se podignu

Trener Partizana je zadovoljan trijumfom nad Brđanima

  • 2

Trener Partizana Savo Milošević pohvalio je svoje fudbalere posle trijumfa nad Čukaričkim od 4:1 u 29. kolu Superlige Srbije.

- Moram da budem zadovoljan, sve pohvale momcima. Evidentno je bilo da posle tri dana ne možemo da imamo onu energiju od pre tri dana, ali su momci uspeli ponovo da se podignu i igraju čvrstu utakmicu protiv ozbiljne ekipe. Da smo bili malo ispod svog nivoa, imali bismo problema - rekao je Milošević za Arenu Sport.

- Jako bitna pobeda, sada možemo da se okrenemo onome što nas čeka, što je najvažnije u sezoni. Imamo još posla ispred sebe - kazao je Milošević, koji je mislio na finale Kupa Srbije.

Pomoćni trener Čukaričkog Dušan Đorđević je rekao da ta ekipa nije mogla više.

- Pokušali smo da izvučemo maksimum i ne odustanemo od igre koja Čukarički krasi već duže vreme, da budemo hrabri i napadnemo, ali smo ovog puta bili ispod nivoa ekipe koja može da parira Partizanu - rekao je Đorđević.

On je vodio ekipu umesto prvog trenera Aleksandra Veselinovića koji ima visoku temperaturu.

Partizan će u poslednjem prvenstvenom kolu gostovati Vojvodini na Karađorđu, dok će Čukarički na svom stadionu igrati protiv Mačve.

Video: Stanković nakon poraza u Senti: Pravimo kardinalne greške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    14. jun 2020 | 22:01

    Iskreno ovaj rezultat je trebao da bude u sredu, a sredin veceras. Al dobro, imas jos finale kupa pa onda ide sezona koja odlucuje sve za narednih 10 godina..titula je moranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA