≫ 

Idem u grobarsko grotlo, ne plašim ih se! Lalatović kaže da pobeđuje Partizan kad god može

Trener Vojvodine se obratio i pristalicama na tribinama

  • 46

Trener Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je svojim igračima na zasluženoj pobedi protiv Partizana, ali je prozvao i navijače jer su mu tokom meča na Karađorđu vređali nekadašnju suprugu.

Voša je na svom stadionu u Novom Sadu slavila sa 1:0 golom Nemanje Čovića iz penala u 13. minutu, a Lalatović je taj trijumf opisao kao najdraži jer posebno uživa u pobedama protiv crno-belih.

- Meni uvek znači pobeda nad Partizanom, obožavam njih da pobedim i uživam u toj pobedi, to je najslađa pobeda od svih za koje igram. Apsolutno smo je zaslužili danas. Ali moram ovim navijačima to što viču za moju ženu: ovo je 21. vek, ja sam razveden, valjda su se obrazovali toliko da znaju da nisam oženjen i da nema razloga da vređaju majku moje dece jer ona više nije moja žena - rekao je Lalatović za Arenu sport.

Potom se prebacio na dešavanja na terenu, gde je Partizan bio nešto bolji i stvorio je nekoliko šansi više, dok je novosadski tim iz jedine prave šanse i postigao pogodak.

Video: Vojvodina penalom stavila tačku na Partizanovu sezonu u Superligi

- Što se tiče današnje utakmice, znači apsolutno zaslužena pobeda, čestitam mojim igračima na svemu što su prikazali, biće još teža utakmica u sredu i videćemo šta će biti - dodaje Lalatović.

Osvrnuo se i na činjenicu da u Nišu sledeće srede, kada iste dve ekipe budu igrale finale Kupa Srbije, neće biti navijača Vojvodine koji su unapred najavili da ne dolaze.

- Meni je jako žao što ćemo tamo ići u grotlo navijača Partizana, jer je poznato da je Niš Partizanov grad. Idemo u grotlo navijača Partizana, ali ih se ne plašim. Nikad se nisam ni plašio i kad god sam mogao da ih pobedim pobedio sam ih i daću sve od sebe da ih pobedim i u grotlu Partizana u Nišu - zaključio je Lalatović.

Video: Vojvodina bolja za gol na poluvremenu, Mrkaiću žuti zbog simuliranog penala

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFK

    19. jun 2020 | 21:42

    Verujem da te ceka fin docek dole od nasih! Zato braco put znate vreme znate svi NA JUG da pokazemo ko ima najjacu armiju navijaca!

  • Siko

    19. jun 2020 | 22:55

    Da je samo Nis grobarsko grotlo .😐

  • Oki

    19. jun 2020 | 21:29

    Nebitan mec videces u sredu,dobijaš otkaz posle utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA