≫ 

Opšta tuča igrača Partizana i Vojvodine posle meča, učestvovao i Lalatović

Nemile scene posle derbija na Karađorđu

  • 90

Kada je sudija dao znak za kraj meča Vojvodina - Partizan (1:0), nekoliko igrača su se našla u klinču, ali je režiser prenosa sa Arene sport kadar ubrzo prebacio na dronski snima iz vazduha.

Sa istog se nije moglo videti šta se tačno dešava, sem da je u toku opšti okršaj, ali zato dole pogledajte snimak gde se Lalatović obračunava sa igračima Partizana, dok sa tribina ide vređanje njegove supruge od strane Grobara.

Na jednom od snimaka se vidi i da je fudbaler Partizana Igor Vujačić dobio udarac u glavu.

Nenad Lalatović je zbog toga zakasnio malo da da izjavu za televiziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šteta

    20. jun 2020 | 07:48

    Naš dragi lepi obožavani ,,fuzbal" je puko skroz, i neće ga skoro niko sastaviti, gde god se vrte neke pare i gde svi imaju čuveno pitanje:,, a koliki je moj deo" tu nema dobro ništa, uništavaju decu obećavajući im neku ogromnu lovu oni polete pa padnu, domaće prvenstvo katastrofa, navijači posebna priča zbog običnog navijačkog šala mogu da padnu ozbiljne batine, itd itd, ma nema kraja nabrajanju.

  • Dule V

    19. jun 2020 | 23:01

    Zar je moguce da ovaj Lalatovic pored svega sto je do sada prikazao na sportskim terenima i dalje sedi na celu jednog kluba ? Sta ovaj covek jos treba da uradi da bi ga nadlezni iz FSS-e poslali tamo gde mu je i mesto. Samo ovo danas je nedopustivo da jedan trener fizicki napada gostujece igrace ! Nadam se da ako u ovoj Drzavi stvarno ima zakona istom biti zabranjeno da prisustvuje na fudbalskim terenima sto je davno zasluzio, jer ovo rusi ugled naseg fudbala u svetu.

  • Bojan SD

    19. jun 2020 | 23:05

    Krivimo navijace a pogledajmo sta nam trener jednog kluba radi ako ga tim imenom mozemo i nazvati, promovise nasilje na sportskim terenima po ko zna koji put i prolazi bez kazne koja mu po zakonu pripada. Lepa slika za nasu decu koja se bave ovim sportom. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA