Viljareal jednim golom udaljio Valensiju od Evrope: Remi Leganesa i Majorke u borbi "davljenika"

Biće još tu velike borbe

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Viljareala pobedili su Granadu u meču 30. kola Primere sa 1:0 i pobegli su Valensiji na četiri boda u borbi za poslednje mesto koje vodi ka Evropi.

"Žuta podmornica" je pobedila golom iz 11. minuta kada je Ruben Penja sa svoje polovine terena poslao dugu loptu po desnoj strani.

Ona je pala pred kazneni prostor Granade, tu ju je dočekao Đerar Moreno koji je istrčao i šutirao u dalji ugao gola Ruija Silve.

Viljareal je sa ova tri boda sakupio ukupno 47 i nalazi se na sedmom mestu Primere, dok je Granada na devetom mestu sa 42 boda.

Između je Valensija sa 43. U drugoj utakmici u petak Majorka i Leganes su remizirali 1:1. Majorka je povela golom Salve Sevilje u devetom minutu, dok je Leganes izjednačio u 87. minutu pogotkom Oskara koji je iz slobodnog udarca pogodio fantastičnu parabolu od prečke.

Ovaj remi nije išao na ruku ni Majorki ni Leganesu s obzirom na to da su obe ekipe u zoni ispadanja jer Majorka na 18. mestu ima 26 bodova, a poslednjeplasirani Leganes 24 boda. Poslednji meč dana u petak igraju Sevilja i Barselona na Ramon Sančez Pishuanu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Mrkić iskoristio smušenost fudbalera Spartaka i dao gol, 0:2 za Napredak

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA