≫ 

Nisam kriv što me ne vole, ni ja ne volim njih: Lalatović traži zaštitu zbog toga što ga vređaju

Trener Voše se na konferenciji zapitao zašto se meč ne prekine kada njega vređaju

  • 77
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/FK Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović bio je u petak veče na žestokom udaru navijača Partizana tokom meča ova dva tima u Novom Sadu!

Voša je u poslednjem kolu pobedila sa 1:0, napravila sjajnu uvertiru za finale Kupa koje će igrati protiv crno-belih u sredu, ali najviše pažnje svakako je privukla ta tuča na kraju meča i vređanje Lalatovića sa tribina.

Vošin strateg je govorio o tome u kamere TV Arena Sport, ali je posle meča na konferenciji bio nešto detaljniji:

- Ne znam šta sam to uradio od kako sam izašao iz tunela. Oni samo u mene gledaju i od prvog do poslednjeg minuta im je poenta samo to da mene vređaju i pobede. Uopšte ne znaju da igraju protiv Vojvodine, već misle da igraju protiv mene - rekao je Lalatović i dodao:

- Od prvog momenta, sasvim normalno sam se ponašao i nisam bio nekulturan. Ako sudija prekine utakmicu kad vređaju nekog drugog, zašto je ne prekine kad vređaju mene? Smatram da sam zaslužio da se to desi kad me ceo stadion vređa, zbog svega što sam dao srpskom fudbalu. I ja sam čovek i imam osećanja, te bih voleo da se zabrani da me vređaju i ponižavaju.

Šef stručnog štaba Vojvodine smatra i da nije adekvatno zaštićen.

Pošto sam ja u pitanju, nema veze što se čuju uvrede. Gađaju me, vređaju, ponižavaju, vređaju mi dete, bivšu ženu, nazivaju je pogrdnim imenima… Čime sam ja to izazvao i zaslužio? Time što ih pobedim? Na to imam pravo. Apsolutno nijednog trenutka ništa nisam učinio, sve dok oni mene nisu počeli da vređaju. Nikad nisam prvi provocirao, uvek su oni mene. Nisam kriv što me ne vole. Ni ja ne volim njih. Ne mrzim ih, ali iskreno, ne volim ih. Volim kad ih pobedim i uživam u tome – istakao je Lalatović, a zatim se osvrnuo na to što je igrao u skoro najjačem sastavu:

- Savo ima svoju filozofiju, ja imam svoju. Do sledećeg meča ima pet dana, a ja smatram da su mojim igračima potrebne utakmice da bi bili na optimalnom nivou. Mi smo jak kolektiv, te moji igrači igraju lošije kad duže odmaraju. Ovo im nije bilo ništa preterano naporno.

- Profesionalci su i imaju sasvim dovoljno vremena da se oporave, tako da smatram da ništa loše nisam napravio. Savo je obezbedio drugo mesto, dok mi pokušavamo da se vratimo na treću poziciju i smatram da su moji igrači to zaslužili. Danas sam na teren izveo tim za pobedu nad Partizanom i u tome smo uspeli.

>>> Zvezda večeras u 19.15 slavi novu titulu, rival je Proleter, a u svečarskoj atmosferi logično je očekivati dosta golova. Kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Proleter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A šta...

    20. jun 2020 | 08:47

    ... si ti to dao srpskom fudbalu, provokatoru....

  • 011 PS

    20. jun 2020 | 09:11

    Ne vole te navijači zato što provociraš. Na svakoj utakmici izadješ iz tunela, okreneš se prema navijačima i smeješ im se u lice. To ne radi osoba koja svojim ponašanjem mora da da primer igračima. Prilikom svakog intervjua prozivaš protivničke navijače, / naravno ne sve, zna se koje /, izazivaš nedoličnim ponašanjem ljude koji plaćaju kartu da bi gledali fudbal, a ne tebe. Krstiš se, kuneš da ćeš sve da kažeš, pa pljuneš po tome... Nije ti dobar posao Lalatoviću, seti se kad si bio trener Čukaričkog i na utakmicu sa zvezdom si doveo decu u zvezdinim dresovima i sedeli su pored tebe na klupi Čukaričkog. Ponižavaš poslodavca koji ti hrani tu decu. Privatno je to ok, ali kad je posao u pitanju nije baš uputno...

  • CojaNormala

    20. jun 2020 | 10:23

    Svaki normalan ljubitelj fudbala ne razume sta ovaj covek prica.... ja ne znam odakle tebi da si toliko bitan? Da vredjaju te kao i tvoji slaninari sa zapada sto su vredjali Savu? To nisi cuoo ili nisi hteo da cujes? Sta se pevalo na zapadu protiv Beograda i Partizana?sram te bilo, KRSTA TI!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA