Arsenalova zona sumraka u Brajtonu: Poraz u 95. minutu, povreda Lena, davljenje "dželata"

Drugi poraz ekipe Mikela Artete u dva kola

  • 0
Brajton Arsenal Foto: twitter/btsportfootball

Arsenal je ponovo razočarao svoje navijače, drugi put u samo dva kola nastavka sezone. Posle glat poraza od Sitija, još bolnije je bilo po četu Mikela Aertete u Brajtonu, gde je domaći tim, golom Nila Mopeja u 95. minutu, proekrenuo za pobedu od 2:1!

Bio je to vrhunac nove loše predstave "Tobdžija" kojima nije pomogla ni činjenica da su poveli u 68. minutu preko Pepea, delovalo je tada da će imati punu kontrolu meča, no ne samo da nisu uspeli da osvoje tri boda, nego kući idu "praznih šaka".

Sve pohvale idu na račun ofanzivne kreacije Konelija i Mopeja, majstorski su izigrali desni defanzivni blok gostiju, pa je Emilijano Martinez kapitulirao iako je solidno pokrio bliži ugao pred napadačem Brajtona.

Brajton Arsenal

Bilo je mnogo tenzija na Brajtonovom "Ameks" stadionu, umalo da dođe i do ozbiljne tuče odmah po završetku utakmice kada je nekoliko igrača gostiju, iz besa i nemoći, htelo da biju junaka pobede domaćeg tima Mopeja. Osim nervoze zbog poraza, kivni su bili na ofanzivca Brajtona zbog toga što je ovaj povredio Bernda Lena u prvom poluvremenu, zbog čega je Nemac morao da napusti igru, a zamenio ga je Argentinac Martinez.

Krajnji ishod dodatno je bacio u oočaj i nervozu "Tobdžije", bes su želeli da iskale na svom "dželatu",  no osim kratkotrajne gužve, nije bilo težih sukoba na terenu, odmah pošto je sudija Etkinson svirao kraj.

Inače, Leno je na nosilima iznet sa terena, bio je vrlo ljut na Mopeja kome je pretio dok su ga iznosili sa terena...

Brajton Arsenal Foto: Tanjug/Ap
Brajton Arsenal Foto: Tanjug/Ap

Ako ni zbog čega drugog, Arsenalovi navijači pamtiće ovu utakmicu po gafu koji su izveli Artetini igrači u jednoj akciji, a o čemu se radi pogledajte u videu ispod.

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA