≫ 

Maksimović i Dmitrović podelili bodove: Espanjol novim porazom ostao "zakucan" za dno

Remi koji ne odgovara bogzna koliko ni Eibaru ni Hetafeu

  • 0
Marko Dmitrović

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Eibara i Hetafea odigrali su nerešeno u 30. kolu Primere 1:1, dok je Atletik Bilbao bio bolji od Betisa sa 1:0, a Levante od Espanjola sa 3:1.

Hetafe, za koji igra naš Nemanja Maksimović i Eibar, čiju mrežu čuva Marko Dmitrović podelili su bodove u meču u kom je Maksimović ušao od 80. minuta umesto Timora, dok je Dmitrović branio ceo meč.

Hetafe je poveo u 30. minutu pogotkom Oghenekara Eteba kome je lepo spustio loptu Anhel posle centaršuta. Etebo je šutirao iz prve, Dmitrović je nogom kačio loptu i malo je falilo da odbrani, ali je ipak bio savladan.

Već do kraja poluvremena, Eibar je uspeo da izjednači preko Šarla, kome je u dubokoj nadoknadi prvog dela igre asistirao Serhio Enrih.

Španac je glavom spustio loptu Brazilcu unutar kaznenog prostora Hetafea, pa usamljenom Šarlu nije na svega nekoliko metara ostao težak zadatak da savlada golmana Hetafea za 1:1.

Eibaru je poništen gol u drugom poluvremenu kada je metu u 86. minutu glavom pogodio Bigas, te je do kraja ostalo nerešeno. Eibar je posle 30 odigranih kola na 16. mestu sa 29 bodova, dok je Hetafe petoplasiran sa 48 bodova.

Kada je reč o preostala dva meča odigrana do 22 sata, Bilbao je slavio pogotkom Iniga Martineza u sedmom minutu protiv Betisa, dok je Levante pobedio zahvaljujući pogocima Borhe Majorala, Enisa Bardija i autogolom Adrije Pedrose. Utešni gol za Espanjol je delo Davida Lopeza.

Klub iz Barselone je novim porazom ostao na 24 osvojena boda, tako da je ostao i na poslednjem mestu Primere iza Leganesa (24 boda) i Majorke (26 bodova).

Atletiko je na svom terenu pobedio Valjadolid sa 1:0, a pobedonosni gol postigao je Vitolo u 81. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Ekspresni preokret Zvezde protiv Proletera u koprodukciji Gajića i Garsije

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA