≫ 

Partizan menja praksu za mečeve u Srbiji, crno-beli dan ranije idu u Niš

Tim će biti smešten van grada, kako bi imao potreban mir pred najvažniji duel u sezoni

  • 8
FK Partizan - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Još tri dana ostalo je do poslednjeg i najvažnijeg meča za fudbalere Partizana u tekućoj sezoni, do finala Kupa Srbije, u kome će tim iz Humske, u sredu od 19 časova, na stadionu u Nišu, odmeriti snage sa Vojvodinom.

Tim povodom, struka je odlučila da kompletna ekspedicija crno-belih, umesto u utorak, što je to obično slučaj sa putovanjima po Srbiji, u pomenuti grad otputuje već u ponedeljak kako bi potpuno spremni i odmorni dočekali utakmicu.

Odlučeno je da ekipa bude smeštena u jedan od hotela van gradske vreve i buke, gde će imati preko potrebni mir, a poslednji trening pred duel sa Novosađanima crno-beli će organizovati takođe na terenu izvan Niša i to u utorak u večernjim časovima.

Tokom današnjeg dana, trener Savo Milošević će doneti odluku o spisku putnika u Niš, odnosno o fudbalerima na koje računa za finalni meč sa “lalama”.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1992.

    21. jun 2020 | 11:57

    Najbolje u Split na kupanje , jer neplacaju smestaj

  • Zis

    21. jun 2020 | 16:31

    Svi igraci iz nase lige trebaju da se zaposle negde i da rade ,a posle podne na trening,jer taj fudbal koji oni igraju i zaradjuju ogroman novac ,igraju i konobari sa Farskih Ostrva .

  • Rade

    21. jun 2020 | 12:19

    Eh kada bi opet Bila 1946 pa da opet partizani otimaju tudju imovinu gde bi bio kraj jugoslovenskom klubu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA