≫ 

Kompletna ekipa Proletera na testiranju na korona virus posle Zvezdine proslave titule

Novosađani iz medija saznali za probleme s virusom na Marakani

  • 4
fudbaleri proletera slave gol na Marakani Igrači Proletera moraju da prekinu odmor; Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri novosadskog Proletera, koji su u subotu uveče na stadionu "Rajko Mitić", u utakmici poslednjeg prvenstvenog kola učestvovali u proslavi 31. šampionske titule Crvene zvezde, biće testirani na korona virus, pišu Novosti.

To je potvrdio potpredsednik kluba sa Slane Bare Goran Antić, koji je čitajući novine u ponedeljak saznao da su petorica igrača Zvezde inficirana virusom Covid-19.

- Naši igrači su odmah posle utakmice sa Crvenom zvezdom dobili voljno nedelju dana i otputovali svojim kućama. Pretpostavljamo da su i oni iz dnevne štampe saznali za tu vest, ali ćemo ih, svakako, sve obavestiti. Ono što je sigurno, to je da smo kao društveno odgovorna sportska organizacija još ranije zakazali testiranje svih naših igrača na koronu pre okupljanja, koje je zakazano za 26. i 27. jun - rekao je Antić, a prenele Novosti.

Podsetimo, Proleter je poražen sa 2:1 u subotu uveče na stadionu "Rajko Mitić".

Video: Zvezda preokretom stavila tačku na šampionsku sezonu, Garsija i Gajić pečatirali 31. krunu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dado

    22. jun 2020 | 19:57

    Ima li u toj srbiji neko ko ce zabraniti odrzavanja tih istih desavanja okupljanja.. Il kad nas bas uvek sve mora biti podređeno nekim tajkunima menadzerima klubovima pojedincima mocnicima.. Mozel ikad da, se interes podredi narodu..... Pa svi nam vrata zatvaraju...samo slusam to je izmišljeno to je nista.. A kad se neko zarazi onda ma ima blage simptome... Aloooo otreznite se

  • Darjan

    22. jun 2020 | 22:26

    Kakvi ste poltroni dovoljno govori to što ste pristali da igrate utakmicu.

  • Cokoloko

    22. jun 2020 | 20:57

    Pa iz novina, nece Terza sigurno da se hvali. I to sreca sto ste saznali, samo jednom su svi izbacili vest i to je to....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA