Da li je ugrožen Partizan pred Kup? Savo se družio sa Noletom, a Sneža Borjan sa Uroševićem

Postoji bojazan posle Novakovih rezultata

  • 0
Novak Đoković, Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana u sredu protiv Vojvodine igraju finale Kupa Srbije, a postoji bojazan od korona virusa, zbog toga što su pojedinci iz tabora crno-belih bili u kontaktu sa osobama koje su zaražene.

Novak Đoković i Grigor Dimitrov su pozitivni na korona virus, a sa njima je trener Savo Milošević bio u kontaktu u Beogradu, igrajući revijalni fudbalski meč.

Milošević je i sa tribina pratio duele Adrija Tura, ali je mala verovatnoća da je do zaraze došlo, jer je već prošlo dosta vremena od toga i najveća je mogućnost da je do zaraze došlo u Hrvatskoj i Zadru.

Ipak, postoji mogućnost da se mnogi asimptomatski zaraze virusom, nesvesni da ga uopšte imaju, ne osećajući nikakve simptome i tegobe, što je kod velikog broja sportista slučaj.

Pored toga, poznato je da je u taboru Crvene zvezde pet fudbalera pozitivno na korona virus, a pre nekoliko dana, Slobodan Urošević je verio svoju dugogodišnju devojku.

Na proslavi je bila i supruga Milana Borjana, golmana Crvene zvezde, koji je bio u kontaktu sa svim igračima koji su zaraženi.

Za sada, u Partizanu sve ide po planu i bez zaraženih, a finale se igra u sredu u 19 časova, na niškom Čairu protiv Vojvodine.

Video: Maestralni Savo Milošević promešao odbranu crvenih i asistirao Džumhuru za vođstvo tima Adria Tour

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA