≫ 

Garsija napustio Srbiju, uslikan je u novom klubu: Da li to znači i kraj priče sa Zvezdom?

Teško će se Argentinac zadržati u Zvezdi

  • 14
Mateo Garsija Foto: Nikola Tomić

Argentinac Mateo Garsija stigao je u Zvezdu prošlog leta sa etiketom ozbiljnog pojačanja, tek na momente je uspeo i da opravda uloženi novac, ali premalo da dobije prelaznu ocenu, otud i sve glasniji nagoveštaji o njegovom odlasku.     

Mateo je zapravo već otišao, istina nije još parafirao ugovor sa novom klubom, ali je izgleda izabrao svoju narednu destinaciju u karijeri.

U pitanju je solunski Aris iz kojeg je Garsija prošlog leta stigao u tabor srpskog prvaka, odmah i zablistao u dvomeču sa Jang Bojsem.

Garsija je u Solun doputovao u društvu svog agenta Aleksa Di Bartoloa, obreli su se na stadionu Arisa tokom treninga ekipe pred sutrašnji meč sa AEK-om, a društvo im je pravio prvi čovek kluba Teodoros Karipidis, što se može tumačiti samo kao prijateljski susret, ali može imati i daleko ozbiljniju konotaciju u smislu potencijalnog transfera.

 
 
 
View this post on Instagram
Guess who's here mateogarcia_96 💛 #AllAboutARIS #allaboutariscom #arisfc #aris #vamos #weareback #superleague #togetherweriseA post shared by AllAboutARIS.com (@allaboutariscom) on

Mateo je i dalje igrač Zvezde, koja je, prema navodima grčkih medija, već odbila jednu ponudu Solunjana "tešku" 1.2 miliona evra.

Grčki mediji podsećaju da je Garsija imao sjajan odnos sa predsednikom kluba Karipidisom što okazuje i činjenica da je ovaj fotke susreta sa Argentincem "okačio" na svoju instagram stranicu

Ostaje da se vidi da li je Mateo u Solunu dogovorio povratak u Aris ili će i narednu sezonu sa Zvezdom pokušati da opravda ukazano poverenje i nametne se Dejanu Stankoviću u komplikovanim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    23. jun 2020 | 22:07

    Jedino strano pojačanje sa nekom vrijednošču. Zablistao protiv JB i jedan od zaslužnijih za plasman u LŠ. Nakon toga nije dobio pravu priliku. Porediti njega sa domaćim Vukanovićem i Simićem je smiješno. Šta je u pitanju znaju sveznajući Terza i Mrkela. Sad će vjerivatno ponovo dovesti neku ragu koju niko neće, tipa Kanjasa, La Pare....

  • Čiča

    23. jun 2020 | 21:51

    Ovo nema nigde...dečko ono što je igrao - on je odradio,sklonjen - Bog zna zašto...Svaki minut je iskoristio i da nije bilo gola u Bernu,ne bi videli Lige Šampiona.Stvarno ne razumem ove transfere i price "nije se snasao".

  • Milos

    23. jun 2020 | 21:51

    Puko Mateo, puko Kanjas, puko Van La Para, a ponajviše od svih puko Mrkela Mitar sportski u pokusaju koji nije umeo da pogodi ni jedno kasvetno pojacanje..... idi gledaj Dag&Red mozda ima neko" dobro" pojacanje za milion Eura?!xaxaxax cirkus!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA