≫ 

Napoli surovo kaznio "promašaj godine" igrača Verone, Maksimović opet komandovao bez primljenog gola

Strelci za goste Milik i Lozano, Valerio Vere nije uspeo da smesti loptu u mrežu sa metar razmaka

  • 1
valerio vere Foto: sportube

Napoli niže uspehe od "restarta" sezone,  digli su Kup trofej igrači Đenara Gatuza, a u Veroni su, uz dozu sreće, slavili i u okviru Serije A - 0:2!

Strelci golova za Napolitance bili su Arkadijuš Milik u 38. minutu i Irving Lozano u 90, ali se posle meča najviše priča o situaciji u 23. minutu i promašaju napadača Verone Valerija Vere.

Neverovatno je šta je promašio bivši golgeter Peskare, samo se o tom momentu diskutuje. Sa samo metar razmaka od gola, pa i manje, nije uspeo da "utera" loptu u mrežu. Bila je to jedna od onih situacija iz kojih je teže promašiti nego dati gol, delovalo je da nema spasa Napolitancima, ali se Vere "potrudio" da večeras bude "viralna" vest u medijima i društvenim mrežama.

Prethodno, Marko Davide Faraoni je zahvatio loptu u akciji Verone, ona je odskočila, prevarila golmana gostiju, stigla do Verea, praktično mu pala na grudi što ga je malo i iznenadilo, dovoljno da ne odreguje hladnokrvnije, i velika prilika je otišla u nepovrat.

Kazna je stigla u smiraj poluvremena, Milik je pogodio za Napolitance i trasirao put ka trijumfu koji je potvrdio Meksikanac Lozano u samoj završnici, efektnom reakcijom nakon kornera.

Bio je ovo inače duel timova koji se bore za Evropu, doduše Napoli je rasterećen u tom smislu jer je vizirao plasman u Ligu Evrope osvajanjem Kupa.

ZA goste je čitav meč odigrao Nikola Maksimović, a za Veronu do pet minuta pre kraja na terenu je bio Darko Lazović.

nikola maksimović Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA