≫ 

Drama Ilije Petkovića: Bivši selektor obilno iskrvario, a ima i koronu, lekari motre na njega 24 h!

Legenda srpskog fudbala trenutno je van životne opasnosti, ali stanje nije ni malo naivno jer mu je imuni sistem ozbiljno narušen

  • 5
Ilija Petković Foto: MN Press

Bivši selektor naše fudbalske reprezentacije Ilija Petković, nalazi se u teškom stanju nakon što je imao obziljan zdravstveni problem, a uz to je pozitivan i na korona virus i trenutno se nalazi u bolnici. Legenda srpskog fudbala, koji je sada predsednik Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, u ponedeljak je hitno primljen u Urgentni centar Kliničkog centra u Beogradu, jer mu je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu.

Kako svako ko uđe u Urgentni centar mora da bude i testiran na korona virus, ispostavilo se i da je Petković pozitivan, te je, nakon što mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru, prebačen u Kovid bolnicu na Bežanijskoj kosi.

Međutim, kako saznajemo, Petković je nakon pucanja dvanaestopalačnog creva obilno iskrvario i njegov imuni sistem je ozbiljno oslabio, te lekari trenutno na njega motre 24 sata.

Kako saznajemo, nije u životnoj opasnosti, ali situacija nije ni malo naivna, pošto mu je imuni sistem ugrožen, a i spada u rizičnu grupu, pošto ima 74 godine.

Osim Petkovića i generalni sekretar FSS-a Jovan Šurbatović se nalazi u bolnici zbog sumnje da ima korona virus, a on je prethodno potvrđen i kod trenera mlađih kategorija Mirka Bunjevčevića.

Korona virus su prethodno preležali predsednik Slaviša Kokeza i potpredsednik Marko Pantelić.

Video: Posle vodećeg gola u Nišu, frka na klupi Voše: Trener golmana pogođen u glavu

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA