Lalatovića jedva smirili kad je krenuo ka Grobarima, a onda ih je isprozivao bivši igrač Zvezde

Umalo ozbiljne čarke na kraju meča na Čairu

  • 20

Nenad Lalatović je ostvario pobedu karijere u finalu Kupa, a trijumf mu je bio utoliko slađi jer je čitav meč bio na meti navijača Partizana.

Na kraju, kada je trofej završio u njegovim rukama, umalo je napravio incident pošto je odreagovao na provokacije navijača koji su ga vređali iza klupe. Hteo je i da se zaleti ka njima, ali ga je u tome sprečio jedan od njegovih igrača koji ga je zagrlio i sprečavao da se približi Grobarima, pa se sve završilo na gestikulaciji "Dođite ovamo".

To nije bilo sve, već je Grobare isprozivao i izvređao jedan od Lalatovićevih pomoćnika, takođe bivši igrač Zvezde, Vidak Bratić.

- M'rš kući, mamu vam je*em, bre, m'rš kući - vikao je Bratić pokazivajući u pravcu navijača Partizana koji su terorisali uvredama klupu Vojvodine tokom meča, a u jednom momentu su i povredili trenera golmana ovog kluba petardom koja je eksplodirala u blizini njegovog lica.

Video: Lalatović odgovorio Grobarima: Reakcije neprimerene, ali i ja trpim uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pojacaj

    25. jun 2020 | 14:08

    Podrzavam ove Grobare koji su ga castili uzvcima...treba ovakve bubrege kao sto je ovaj cesto prozivati i sputati ga na zemlju...vjerovatno nije uzeo terapiju..a sta kazete on izaziva grobare haha hahaha hah i jos tamo neki bratic haha hhah koji cirkus kad su udbaska djeca u pitanju..zivjeli grobari i njihove parole...jos zesce i jos jace..

  • Djole

    25. jun 2020 | 14:03

    Grobar sam, ali meni je ovaj Lalatovic lik zesci...Jeste lud 100% ali volim kad je neko posvecen svom poslu ovako. Svaka mu cast

  • Blok 2

    25. jun 2020 | 14:02

    Daleko je njihova 🇭🇷 kuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA