≫ 

"Partizan i Zvezdu guraju sudije": Vošin Hrvat o fudbalu u Srbiji, čuvanju Sadika i "paklu" Niša

Bez dlake na jeziku

  • 11
Sejduba Suma Foto: Marko Jovanović

Slavko Bralić, hrvatski fudbaler koji je sa Vojvodinom osvojio Kup Srbije, prokomentarisao je za hrvatske medije podvig iz Niša.

Vojvodina je posle 2:2 pobedila Partizan sa 4:2 u penal seriji u finalu, a Bralić je imao težak zadatak da čuva Umara Sadika.

- Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan - rekao je za 24 sata Bralić.

Zanimljivo da je Hrvat otpušten u Larisi poslednjeg dana prelaznog roka, čim je AEL doveo na pozajmicu nekadašnjeg štopera Partizana Svetozara Markovića iz Olimpijakosa. Taj potez se ispostavio kao dobar, Bralić je doživeo karijerni preporod, a partija protiv crno-belih će mu biti večno ispisana u karijeri.

On je hrvatskim medijima morao da objasni i da teren u Nišu nije bio neutralan.

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri sa nas na sebe. Lalatović je sjajan čovek, stručnjak i motivator - dodao je Bralić, rekavši i da ima ugovor do sledećeg leta i da želi da ostane.

Naveo je Bralić i da Sadika vidi kao napadača od 20 miliona evra, koji se poigravao sa Megvajerom iz Mančester junajteda, a imao je šta da kaže i o suđenju u Srbiji.

- Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan guraju sudije. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvalitet malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača - zaključio je Bralić.

Video: Lalatović uzeo mikrofon, a onda je krenulo prozivanje: Trener poslao uvredljivu poruku Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA