≫ 

Savo Milošević: Otišao sam iz FSS-a, i iz Partizana ću ako procenim da treba, ali imam energije

Trener ističe da ima energije i da je oran za rad i dalje

  • 13
Savo Milošević

Foto: Marko Jovanović

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević, obratio se medijima posle završetka sezone.

Crno-beli su ostavili dobar utisak u Evropi, napravili dobru bazu igrača, ali su prokockali mnogo bodova u šampionatu, u Ligi Evrope su bez proleća ostali kiksom u završnici grupne faze, niz pehova krunisan je porazom od Vojvodine u finalu Kupa.

Milošević nije davao izjave u Nišu posle poraza od Vojvodine, kada su i igrači bili na udaru navijača. Tek dva dana kasnije, kada su se ohladile glave, Savo se obratio javnosti.

- Ja sa moje strane mogu da kažem da imam energiju da radim, jer tek sada imam adekvatan tim. Ali sigurno da ću imati ogroman pritisak i od strane medija i navijača, jer smo ovako završili sezonu - rekao je Milošević.

- Ja se ni jednog momenta neću voditi ličnim interesom, već samo interesom Partizana. Na sve funkcije u savezu sam dao otkaz, ako procenim da nije dobro za klub, to će biti slučaj i u Partizanu. Ali osećam da imam energiju i da možemo da napravimo nešto dobro.

Video: Savo Milošević predosetio poraz, nije hteo da gleda jedanaesterce

Video: Grobari izvređali svoje igrače posle finala Kupa i oterali kad su prišli tribini

Posle kikseva Lacija i Intera ne sme Juventus da propusti šansu. Otud i kvota 1,18 na keca. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Juventus – Leće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CojaNormala

    26. jun 2020 | 13:44

    Savo nema povlacenja, nema predaje! Pravi Grobari te podrzavaju a ovi sto pisu gluposti su sve Delije pod laznim nadimcima... sve je to jasno odavno... Drzi se i samo napred! Rokaj, snimaj !!!

  • Kursumlija

    26. jun 2020 | 13:40

    Ni titula ni kup Savo ti si glup..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • goran

    26. jun 2020 | 14:08

    Samo napred Savo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA